Januárban kaland lehet a vásárlás

Januárban kaland lehet a vásárlás
Januárban kaland lehet a vásárlás
2020.01.08.
Vásárolnál is, meg nem is... jókora kedvezményt is szeretnél... esetleg a különleges kalandokat sem veted meg.
Hát akkor eljött a Te időd! Januárban felejthetetlen kalandot adunk a vásárlás mellé! A vásárlási érték 40 százalékát felhasználhatod élményprogramjainkon!*


Az elmúlt évek tendenciáiból kiindulva, nagyjából most tartunk ott, hogy elkezdhetünk a "télről" beszélgetni. Mostanában az évszakok tekintetében a december általában csak azt jelzi, hogy a késő ősz egy kicsit nekizordul, de ha a Mikulásnak nem állnának rendelkezésére fejlett logisztikai rendszerek és még mindig csak a szánjára meg az enyhén delíriumos rénszarvasára számíthatna, hát leginkább az aszfalton szikrázott volna a talp vasalása.

Most viszont, így január derekán bízvást számíthatunk arra, hogy kezdődik a "tél" és tényleg le kell raknunk motorunkat úgy április elejéig. Mármost, mit tehet a motoros ember, ha tél ide, tél oda, egy kicsit benzingőzt szagolna és csapatna egyet? Nyilvánvaló, hogy ebben az időszakban a kétkerekű túlélőtúrák legfeljebb arra jók, hogy kipipáljuk: már ilyen körülmények között is pilinckáztunk, jó téma este a forralt bor mellé, de motoros élménynek azért nem nevezném.

Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a saras-, vagy fagyos határ és quadozni-, esetleg terepjárózni kell egy jót! Az nem kifogás, hogy nincs quadod, terepjáród, meg nem is próbáltad még, uszodája sincs mindenkinek, aztán mégis sokan tudnak úszni. A megoldás tehát a következő:

Vásárolj készpénzért az RMC Motor törökbálinti boltjában és a vásárlási érték 40 százalékát felhasználhatod terepjárós-, vagy quados élményprogramjaink valamelyikén!*
.
.
.

.
.
-.
.
.
.
.
.
.
.
.
*Vásárláskor be kell mondani a "nálunk kaland lehet a vásárlás" jelszót, igy a pénztárnál átvehető a kalanprogramjainkra felhasználható kupon! Ennek értéke vásárlási érték 40 százaléka! A kupont a vásárlás helyszínének elhagyása után, utólag már nem áll módunkban kiállítani!
A kupon felhasználhatóságának határidejéről a helyszínen tájékozódhatsz! Az élményprogramokhoz előzetes foglalás szükséges! (Időpontegyeztetés a foglalas kukac quadtours címen lehetséges!)
Az akció január 10-től január 31-ig vehető igénybe és más akciós ajánlatokkal nem összevonható!
vissza a hírekhez >>