IMOT szezonkezdő motoros kiállítás, München.

IMOT szezonkezdő motoros kiállítás, München.
IMOT szezonkezdő motoros kiállítás, München.
2013.02.21.

20 ÉVES AZ IMOT.

A müncheni, szezonkezdő kiállítás az elmúlt hét végén ünnepelte 20. születésnapját.
Közel 60.000 látogatót vártak a február közepén (02.15-17.)tartott motoros seregszemlére.
300 kiállító 20 országból megannyi látnivalót kínált az érdeklődőknek.
1994 óta a szervezők hibátlanul összerakott koncepcióval kápráztatják el a kétkerekűek után érdeklődő nagyközönséget.

Nemzetközi szinten a IMOT folyamatosan növekvő jelentőségű, igényes, európai kiállítássá nőtte ki magát. Ez mind a kiállítókra, mind pedig a látogatókra is vonatkozik. Egyre többen érkeznek a szomszédos Ausztria, Szlovénia, Olaszország és Horvátország motorosai közül. Hazánkban talán még nem annyira ismert ez a seregszemle, mint például az őszi INTERMOT, vagy a januári veronai kiállítás.

Münchenben jelen volt jó néhány motorimportőr, alkatrész- és tartozékforgalmazó, utazásszervező cég. Magyar standot sajnos ezúttal nem láttunk, pedig talán mi is tudnánk mutatni jó néhány érdekességet a motoros világnak...

Árak! Nos minden területen alaposan kúsznak felfelé! Németország úgy tűnik, ezen a téren teljesen rendben van. A német gazdaság egyértelműen pozitív statisztikát mutat Európa többi államával szemben. Ez az utcán is meglátszik, rengeteg az új autó, új motorkerékpár. Az emberek elégedettek, általában mosolyognak!
Érthető, hogy a kereskedők nagy erőkkel készülnek a motoros szezonra!

Egész csarnokot betöltöttek a különféle motoros túrákat ajánló cégek kisebb-, nagyobb standjai! Kanadától távol-keleten keresztül Romániáig minden uticélt meg lehetett találni. Volt például egy "1 nm" nagyságú területen kiállító kis cég, ahol kézzel rajzolt térkép alapján szervezett, nem mindennapi, kalandos túrák szerepeltek néhány lelkes motoros ajánlatában.

Az IMOT tehát felvonultatta az összes jelentős újdonságot a 2013-as szezonkezdet előtt, ha valaki esetleg elfelejtette volna az őszi kiállításokon látottakat. Változatos programokkal, illusztris vendégekkel méltán sorolják lassan a bajor seregszemlét is a legnagyobb motoros rendezvények közé.
vissza a hírekhez >>