ICON bukósisak árvadászat

ICON bukósisak árvadászat
ICON bukósisak árvadászat
2022.05.04.
AKKOR JÁRSZ A LEGJOBBAN, ha nálunk veszed ICON bukósisakodat!
A legkedvezőbb árat garantáljuk, ingyen szállítjuk* és akár 10%-os törzsvásárlói kártyát is adunk a vásárlás mellé*!

Szemezgess honlapunkon az ICON 2022-es újdonságai és a már jól bevált sisakjai közt!
Akár üzletünkben akár webáruházunkban vásárolnál, ha máshol olcsóbban megtalálod a kívánt ICON bukósisakot, mi 1 forinttal az igazolt ár * alatt odaadjuk!

...és hogy ebben még mi a jó Neked? Mindenképp kapsz egy 5%-os törzsvásárlói kártyát, amelyet későbbi beszerzéseidnél használhatsz. Ha esetleg mélyebben nyúlsz a zsebedbe és a vásárlásod összértéke eléri a 100 e Ft-ot, a törzskártya felhasználható kedvezménye 10% lesz.

.

.

2022-ben több újdonsággal is kijött az amerikai prémium gyártó.

KATT A KÉPRE és szemezgess a honlapon!

..

*Az ajánlat feltételei:

Az "ICON árvadászat" kizárólag olyan termékre érvényesíthető, amelyet Magyarországon működő, kiskereskedelmi tevékenységet folytató üzletben, vagy webáruházban 27%-os, áfás számla kiállítása mellett honlapunkon feltüntetettnél kedvezőbb áron árusítanak!

Az "ICON árvadászat" nem érvényesíthető aukciós és más hasonló , pl. apróhirdetési oldalakon egyéni személyek által árusított termékek esetében!

A kedvezőbb árú termék valós elérhetőségének linkjét fizetéskor, a pénztárnál kell bemutatni! Webes rendelés esetén a linket a megjegyzés rovatba kell másolni!

A hirdetett termékeknek bizonyíthatóan ugyanannak kell lennie, minden technikai, dizájn, esztétikai és egyéb paraméterének tekintetében pontosan meg kell egyeznie (márka, típus, méret, minőség/osztály, csomagolási egység, kiegészítő stb.).

Az 5%-os kedvezményre jogosító, ajándék törzskártyát azok a vásárlók is megkapják, akik nem érik el az 50 ezer forintos vásárlási határt. Akik 100 ezer forint felett vásárolnak 10%-os törzskártyát kapnak. Az ajánlat más kedvezményekkel, akciókkal akciók nem összevonható, az ICON esetében már az adott vásárláskor érvényesíthető és visszavonásig érvényes!

vissza a hírekhez >>