Ez a Bazi bazi nagyot szólt!

Ez a Bazi bazi nagyot szólt!
Ez a Bazi bazi nagyot szólt!
2015.06.24.
Őszintén szólva, eddig is úgy tudtuk, hogy bulizásban kellőképpen erősek vagyunk, de azért jó volt azzal szembesülni, hogy még mindig tudunk hova fejlődni! Mi is lehet a bazi, mint melléknév helyes fokozása? Bazi, bazibb, legbazibb? Kicsit bazi, nagyon bazi, marha bazi? Mindegy, a lényeg az: soha ennyien és ilyen ügyesen nem ittunk még sert, nem pusztítottunk zsíros deszkát, meg full extrás ragut, kávét... köszönjük mindenkinek, aki a fenti kimerítő hadműveletben tevőlegesen is részt vett!

A jövőt illetően meg annyit: ősszel jubileumot ülünk, még a mostani mutatványt is überelni kell, de nincsenek kétségeink, lumpolásban tradicionálisan kreatívak vagyunk!

Végül, de nem utolsó sorban; egy bazi nagy levezetés a most ébredőknek:
Ha nem akarsz a ködös ősz óta szervezett, monstre motoros túrádon lerobbanni, egy kicsit simogasd meg előtte a vasat!
Ehhez most továbbra is vásári áron adjuk a megbízható minőséget: japán EK (Enuma) láncokat, Eneos és Castrol kenőanyagokat, fékbetéteket, olajszűrőket és lánckerekeket!
Aki július 4-ig sort kerít a fentiek cseréjére, ajándékba kap egy 32 pontos átvizsgálást, ami még azokat a turpisságokat is feltárja, amiket a makrancos jószág Európa túlfelére tartogatott!

vissza a hírekhez >>