Esõben is siker volt a Talmácsi Nap

Esõben is siker volt a Talmácsi Nap
Esõben is siker volt a Talmácsi Nap
2010.07.25.

A nõi és férfi sztárok versenyét törölni kellett, mert a pálya a számukra felkészített gokartokkal veszélyes volt. Sok híresség ennek ellenére ellátogatott a Talmácsi Napra. Gianni Annonit és Kótai Mihály világbajnok ökölvívót alig lehetett meggyõzni, hogy esõben ezekkel a gumikkal nehezen lehet még körbe érni is - õk versenyezni akartak, igazi sportemberek.

Polgár Kriszta és Finta Eszter szépségkirálynõk is szívesen ültek volna gokartba, Csisztu Zsuzsa pedig Luca Boscoscuro csapatfõnökkel beszélgetett hosszasan. Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea az esõben kilátogatott a Gokart Stadionba, családi programot csináltak a vasárnapi rendezvénybõl, kislányukkal, Nórival. Kamarás Iván és Németh Ottó is szurkolt Talmáéknak. A profi versenyzõket semmi sem tarthatta vissza a pályától, esõgumival szerelt gokartjaik így is nagyon csúsztak az aszfalton, de a tapasztalt sofõröknek ez nem okozott gondot. A versenyt végül Talmácsi Gábor nyerte, Barta Attila és Melkvi Gábor elõtt. A szünetekben nagyszerû programok szórakoztatták a kilátogató ezerötszáz nézõt: volt streetball és downhill bemutató és a stuntosok (Végh Tomi, Angyal Zoli és Mókus) is remek produkcióval rukkoltak elõ. Ezenkívül a Talmácsi Motoros Iskola növendékei is bemutatták gyakorlataikat. Bár az idõjárás nem állt a rendezvény mellé, mégis sikeresen zárult a 2. Talmácsi Nap.


A versenygépek még az esõgumik ellenére is nagyon csúszkáltak

Talmácsi Gábor:

"Reggel, amikor megláttam, hogy szakad az esõ, kicsit elszomorodtam, de átszerveztük a programot és így meg tudtuk tartani a rendezvényt. Köszönöm mindenkinek, aki eljött, még az zord idõ ellenére is. Mindent megtettünk, hogy szórakoztassuk a vendégeinket és a nézõket. Sokat jelentett számomra, hogy szurkolóim még az ország másik felébõl is ellátogatottak Kecskemétre, hogy itt legyenek velünk. A sztárvendégeknek és barátaimnak is hálás vagyok, hogy itt voltak a Talmácsi Napon. Az esemény együttmûködõ partnereinek is köszönjük, hogy mellénk álltak"


Talma megnyerte a futamot - reméljük hamarosan motorverseny kapcsán is elmondhatjuk mindezt

vissza a hírekhez >>