EICMA 2009

EICMA 2009
EICMA 2009
2009.11.17.

A Guzzi, igazi, a régmúlt idõket idézõ café racert alkotott Clubman Racer néven. Krómozott tankjával, állítható kormánycsutkáival, Bitubo rugóstagjaival és Arrow kipufogódobjaival különbözik az alapul szolgáló modelltõl. A farok idomon ékeskedõ rajtszám és bandázsolt kipufogó már csak hab a tortán.

A BMW új modelljei ( R1200GS/Adventure és R1200RT) mellett, elõször a kialításon találkozhattunk a Concept 6 nevû soros hathengeres tanulmánymodellel. A Concept 6 blokkja keskeny, és az 55 fokban döntött hengersor alacsony súlypontot ígér. Sorozat gyártását egyelõre nem tervezi a gyártó, azonban a motor egyes alkatrészeivel, illetve a hathengeres blokkal a hamarosan találkozni fogunk.

KTM bemutatta többek között, az RC8R új, versenyfényezéssel ellátott változatát, valamint a 690 Duke 148 kiló, hatszázkilencven köbcentis, hetven lóerõs R verzióját, jelenleg a legnagyobb szenzáció az egyhengeresek közt.
A KTM 350 SX-F Factory Racing 350 köbcentis verseny enduró, mely MX-1 kategóriában rajtol majd, a 450-esek ellen.
A tiniket is megcélozta a KTM, hamarosan nyolcad literes utcai gépek gyártásába kezd. A kiállításon két elképzelést is bemutattak, a Race, és Stunt . Blokkjuk egy hengeres,négyszelepes, Brembo futómûvel és WP fékekkel.

vissza a hírekhez >>