Debrecenbe kéne menni ...

Debrecenbe kéne menni ...
Debrecenbe kéne menni ...
2013.10.24.

de a pulykakakas helyett sokkal jobb ajánlatunk van: november 8-9-én Nyitó Buli és Bazi Nagy Vásár!

Amint a végéhez közeledik a debreceni üzlet megújulása, kialakult a Nyitó Buli és az ezzel együtt megrendezésre kerülő Bazi Nagy Vásár időpontja is: 2013. november 8. péntek 8:00-22:00 és 9. szombat 10:00-15:00.

Egy-két részletet már az előző Hírlevélben is megszellőztettünk, de jöjjenek most a pontos infók: a Nyitó Buli és a Bazi Nagy Vásár ideje alatt kaja, pia fellelhető lesz a helyszínen, ügyeletes tűzoltót és úszómestert viszont nem tudunk ígérni. Ellenben lesz HANGSZER OUTLET, Extra Tankcsapda Shop és minden motoros cuccot, ami nem az Outletben van, 10% kedvezménnyel a magadévá tehetsz. Pénteken 19:00-kor indul a vidám zenés eszméletvesztés, a talpalávalót a Kori-Norbi Akusztik Duó szolgáltatja. A buli ideje alatt tombolajegyeket szerezhet a nagyérdemű, sorsolás háromnegyed 8 és 9 között, a szünetben, értékes nyereményekre van kilátás.

Mindenképpen érdemes tehát tiszteletünket tenni Debrecenben. Egyrészt aki életének részese a közösségi háló és abban a szerencsés helyzetben van, hogy Nando első 500 ismerősének az egyike, az szinte percről-percre figyelemmel kísérhette azt a heroikus küzdelmet, amit hősünk az üzlet megújulása érdekében folytatott. Hol az elemekkel viaskodott, de esetenként krónikussá vált a kávé- és cigi hiány is, néha pedig egy-egy korsó sör csalóka ábrándja rezgett a széles alföldi horizont szélén. Mindenképpen érdemes tehát megtekinteni ennek az embert próbáló kihívásnak az eredményét, de a hírek arról szólnak, hogy fejlettebb infrastruktúrájú turisztikai irodák már a Nyitó Bulit is mindjárt a Virágkarnevál után Debrecen legfontosabb attrakciójának tekintik, legfeljebb azon keseregnek, hogy ez utóbbi még nem ismétlődő rendezvény. Az apró-betűsben azért megjegyzik, hogy a célcsoport nem feltétlenül ugyanaz, bár ezt a viráglelkű motorosok nevében ki kell kérnünk magunknak…

Nincs tehát min tovább gondolkodni: november 8-én és 9-én irány Debrecen, aki pulykakakast visz haza, annak nem biztos, hogy sikere lesz otthon, de azt azért mindenképpen meg fogják kérdetni tőle, hogy Te mit ittál, apukám?

vissza a hírekhez >>