Beszéljünk a testedről!

Beszéljünk a testedről!
Beszéljünk a testedről!
2016.05.18.
Járjuk körül a kérdéseket, amelyeket még senkinek nem mertél feltenni! A dolog ott kezdődik, hogy a homo sapiens, bármennyire is a tápláléklánc csúcsán helyezkedik el, alapvetően puhatestű!

Persze, a dolog egy kicsit helyzetfüggő, ha pofozkodtál már kocsmában, bal kezedben egy bárszéket lóbálva, biztosan nem így érzed, de hidd el, mindez egészen másképp fest, amikor egy romantikus nyári alkonyon, a délibábos Nagyalföld közepén éppen arcon csúszol a betonon, szemben a lemenő Nap sugaraival... akkor azért elkél némi segítség!

Aztán menjünk tovább!
Van az a pillanat, amikor az kigyúrt férfitestnek olajos csillogást ad egy kevés harmatos veríték, de amikor tökig bőrben tolod a nyárban, na akkor erre ne számíts!
Akkor, nevezzük nevén a dolgot, lucskos leszel, kérlek alássan!
Aztán némi kanyarvadászatra, befordulsz egy kacskaringós völgybe, ott meg majd átázva hirtelen a nyakadba szakad Szibéria, szóval jó egy nyári motorostúra, de azért nem ez a legszebb oldala. Tenni kellene valamit a dolog fizikájával!

Mármost figyelj, mondjuk a megoldást a testi bajaidra: a bőr/cordura/űranyag gúnya alá föl kell rántani egy Brubeck Dry aláöltözetet, ezzel kényezteted magad, a cuccot meg a kívánatos helyeken meg kell applikálni az aktuális Zandona protektorokkal! Megvan a kényeztetés is, meg a védekezés is, hidd el működni fog...!

A fenti segédeszközökkel várunk az RMC Törökbálintban, és ha maradt még kérdésed....


Brubeck Dry technikai aláöltözők

.

.

Zandona protektorcsalád

vissza a hírekhez >>