Az RMC Motor bemutatja: Bazi Nagy RMC Vásár

Az RMC Motor bemutatja: Bazi Nagy RMC Vásár
Az RMC Motor bemutatja: Bazi Nagy RMC Vásár
2015.06.09.
Majdnem D-Day: a leghosszabb nap!
...és ha már leghosszabb nap, akkor leghosszabb vásár is!

Előre megmondom, junius 19., 20. és 21-én lesznek azok a napok, amit senki nem felejt majd el!
Kizárólag
19-én 10-20 óráig,
20-án 10-20 óráig,
21-én 10-14 óráig
engedünk be Bárkit!

Ettől eltérő időpontban csak bulizási szándékkal jöhettek!
...

Rendben, értékeljük, hogy hűséges vagy hozzánk, rezerváltunk is egy meghitt csücsköt számodra a szívünkben, de nehogy már az legyen a kifogás, hogy a könyöködön jön ki Törökbálint!
Rendben, a templomtornyot nem tudjuk áttolni a falu másik végébe, de az RMC-nél azért alapos változások vannak folyamatban!

A leghosszabb napunkra pedig kb. negyedéig elkészül a motoros kávézónk, ahol vendégül is látunk egy jófajta eszpresszóra! Hogy motoros kocsmáról, meg motoros találkozóról, meg motoros csizmáról már hallottál, de motoros kávézóról még nem? Na hát, egy okkal több, hogy benézz és egy kicsit elmélyítsd a helyes világlátásod!

Mielőtt döntesz, kezedbe nyomunk néhány erőszakos cselekedetre is alkalmas szerszámot, amivel megpróbálhatsz tönkretenni egy-egy szép, fejlett mintapéldányt az ABUS palettájáról!

Aztán hadd támogassuk meg a motivációd még néhány ténnyel: ezúttal ragadd meg a régi, elhasználódott motorlezáród, ahogy az előző alkalommal a kabátoddal és a sisakoddal tetted és hozd el: az új, ABUS értékébe 20%-on beszámítjuk!
Hogy mit teszünk aztán azzal a sok régi fémmel? Majd beépítjük a nemzetgazdaságba és egy MÉH telepen GDP-vé konvertáljuk...
...továbbá, hogy ne legyen ilyen egyszerű az életed: prémium, INTERPHONE kommunikációs cuccok, ZANDONA protektorok, ENEOS és CASTROL kenőanyagok, EK (Enuma) láncok, mind-mind akciós árakon lesznek elérhetők!
Általánosan jelentős kedvezmény mellett outlet cuccokat találhatsz a vásáron akár 70%-os árengedménnyel, csak hogy ne tudd otthagyni őket!

Szerviz akciók, egyedi nagyonmárkás, gumi-rendelési lehetőség, némely használt motorunkra különleges ár - ennyi minden még a Mikulás puttonyába sem fér be!
(Ha pedig Te sem tudod hazahurcolni a zsákmányt, majd kitalálunk valamit...beüzemeljük valamelyik road szerviz gépezetünket…)

A tradíciókról pedig annyit: változatlanul megvendégelünk kajával-piával, zene, DJ, három napig áll a bál...a menyecskék, akik ezalatt nem keltek el, ingyen vihetők...!

A régi, leharcolt csapat újra cserélődött, úgyhogy teljes, friss gőzzel Bazi Nagy RMC Vásár!

Többet nem írok, a többiről személyesen győződjetek meg!


vissza a hírekhez >>