Andrea Dovizioso és az AIROH megállapodása.

Andrea Dovizioso és az AIROH megállapodása.
Andrea Dovizioso és az AIROH megállapodása.
2011.01.17.

A Honda csapat motorosa azt nyilatkozta izgatott volt, hogy elkezdõdött egy új kaland a fiatal céggel, hûen a minõséghez és a biztonságos termékekhez, együtt dolgozni egy szenvedélyes csoporttal és a kutatásra illetve a fejlesztésekre fókuszálni.

„Sok éven át vonzódtam az AIROH sisakokhoz- vallotta be Andrea- a motocrossban láttam elõször õket és azonnal megtetszettek. Õk kitaposták az utat a motorversenyekben és nagyon elégedett vagyok, hogy csatlakozhattam az AIROH családhoz, különösen miután megismertem Antonio-t és azokat az embereket akik vele dolgoznak. Ma volt az „elsõ” munkanapom velük és nagy hatással volt rám a mûködésük, mert egy nézeteket vallunk a munkával kapcsolatban. Továbbá van egy jó termékük és látom bennük a vágyat a jövõbeni újításokra és biztos vagyok benne, hogy egy nagyszerû termék lesz az eredménye, mert jó úton járnak”.

Antonio Locatelli, a Locatelli SPA elnöke: „ Ez egy borzasztóan nagy megelégedettség nekem és a cégemnek, hogy megszületett a megállapodás Andreával, a Moto GP versenyzõvel, aki képviselni fog minket a következõ szezonban. Az AIROH 1997-ben alakult sajátos célkitûzéssel: minõségi termékek létrehozása és az ügyfelek elégedettségének megteremtése a technológia és a biztonság ötvözésével. A folyamatos kutatások vezetnek minket fejlõdõ és megújuló sisakokhoz, a technológiai fejlesztések és a könnyû ugyanakkor biztonságos anyagok használata. Most szeretettel köszöntjük családunkban a világ egyik legjobb motorosát és reméljük nagyszerû eredményeket érünk el együtt”.

vissza a hírekhez >>