Andrea Dovizioso 2011-tõl Airoh sisakban versenyez

Andrea Dovizioso 2011-tõl Airoh sisakban versenyez
Andrea Dovizioso 2011-tõl Airoh sisakban versenyez
2011.04.13.

Andrea Dovizioso és Antonio Locatelli, az Airoh cég elnökének találkozójával egy új kapcsolat vette kezdetét.

A Repsol Honda csapat hivatalos pilótája azt nyilatkozta, izgatottan kezdi az új kalandot egy viszonylag fiatal céggel, aki elkötelezett a minõség és a termékbiztonság mellett. Szeret együtt dolgozni egy ilyen szenvedélyes csapattal, akik figyelnek a kutatás és fejlesztés legkisebb részleteire mind gyártásnál, mind pedig a versenypályákon.

Van már jó néhány éve, hogy Andrea különös vonzódást érzett az Airoh sisakok iránt .Elõször a motocrossban láttam és szurkolóként azonnal megszerettem õket.

Aztán hamarosan betörtek a gyorsasági sportba is. Nagyon elégedett vagyok, hogy csatlakozhatok az Airoh családhoz különösen azután, hogy megismertem Antoniot, és az embereket, akik vele dolgoznak.

Ma volt az "elsõ napom " hogy velük dolgozhattam. El voltam ragadtatva, miként mûködnek, milyen összhangban vannak a munkával kapcsolatosan.

Egy rendkívül jó termékcsaládról van szó, mégis látom bennük az akaratot, hogy fokozatosan tovább és tovább javítsák a minõséget. Biztos vagyok benne, hogy kiemelkedõ eredményeket érnek el, mert óriási lelkesedéssel haladnak a helyes úton!”

Antonio Locatelli a Locatelli SPA elnöke így nyilatkozott: "Nekem és a cégemnek nagy elégedettség, hogy megállapodást kötöttünk Andrea Dovizioso Moto GP versenyzõvel, aki képviselõnk lesz a következõ fõszezonban.

Az Airoh 1997-ben konkrét célokkal alakult: a termék minõsége és a vevõk végsõ elégedettsége volt legfõbb kitûzésünk mind a biztonság mind pedig a technológia területén.

A folyamatos kutatás vezetett bennünket a növekedéshez, megfelelõen innovatív bukósisakokhoz, élvonalbeli, technológiailag fejlett, ugyanakkor biztonságos és könnyû alapanyagok használatához.

Most, hogy a világ legnépszerûbb öt gépjármûvezetõjének egyike a mi családunké, reméljük, komoly eredményeket fogunk elérni vele!”

vissza a hírekhez >>