A Szép kártya mindent visz!

A Szép kártya mindent visz!
A Szép kártya mindent visz!
2021.11.30.

Lassan itt vannak az ünnepek, közeledik az év vége... és nem is gondolnád, milyen gyorsan itt lesz a nyakunkon a következő, adrenalinprogramokra legalkalmasabb szezon (Bár ha valaki bevállalós, mehetünk télen-nyáron, esőben-hóban...! )!

Most könnyű a helyzeted, ha van egy jól feltöltött Szép kártyád!

.

Nézzük, mi mindenre használhatod bármely zseb tartalmát!

.

Kezdjük mindjárt programjainkra szabadon felhasználható ajándékkártyáinkkal, szabadidős szolgáltatásainkkal a sort!..

Nálunk azok is megtalálják számításukat, akik az ajándékozottra bizzák a választást! Csecse kis díszcsomagolásban biztos, hogy elfér a fa alatt és nem kell aggódnod amiatt sem, hogy: „de mi van ha nem tetszik neki, túl veszélyes, túl gyors, vagy nem tudja megtanulni" … vagy ne adj Isten már csinálta valamikor... mert ezt arra használja fel, ami neki a legjobb!

Élményprogramokra váltható utalványainkat Szép kártyával is megvásárolhatod!

Ajándékutalványaink közül IDE kattintva válogathatsz

...úgy gondolod, hogy inkább konkrét élményt adnál ajándékba? Hazudnánk, ha azt mondanánk, az élmény nem lehet kézzel fogható, hisz quados- , seegwayes-, és terepjárós programjainkat kell csak igazán két kézzel fogni!
Élményprogramokra szóló AJÁNDÉKKÁRTYÁINKAT ITT találod!
.

Hamarosan elkezdheted törni a fejed, kinek, mit adnál karácsonyra!

Törökbálinti üzletünkből ajánlunk neked kiváló ajándék ötleteket. Ugyan, tedd már meg, hogy tüzetesen átnézed webshopunk kártyaválasztékát... vagy kiballagsz hozzánk és körülnézel, találsz-e valami kedvedre való programot! Szabadidős tevékenységeinkért, illetve "fizikai közérzetet javító szolgáltatásainkért" fizethetsz Szép kártyával is!


Egy szó mint száz: Szép kártyával , bankkártyával és készpénzzel is beszerezheted élményajándék utalványainkat, igénybe veheted szabadidős szolgáltatásainkat :)

vissza a hírekhez >>