A silverstoni esõ nem kedvezett az AIROH pilótáinak

A silverstoni esõ nem kedvezett az AIROH pilótáinak
A silverstoni esõ nem kedvezett az AIROH pilótáinak
2012.06.19.

Moto3-as géposztályban Maverick Vinales nagyszerû gyõzelmet aratott. Nem csalódtunk a spanyol srácban, aki a szezonban már harmadik gyõzelmét szerezte meg. Szerényebb bemutatót tartott Danny Kent, aki hazai pályán hatodikként ért célba. Danny igazán biztató fejlõdést mutat, reméljük az év végére õ is dobogóra állhat. Niklas Ajo a tizennegyedik helyen zárta a versenyt, így csak néhány pontot tudott szerezni.

Moto2- A Silverstoni futam az AIROH pilótájának Julian Simon-nak nem hozott szerencsét. Simon elesett a szombati qualifikáció alatt és utána se tudta felvenni a ritmust. Az angol pályán végül a huszonegyedik helyezéssel fejezte be a versenyt. Anthony West-nek szintén rossz szériája van, a verseny alatt technikai problémákkal küzdött és a huszonhetedik helyen végzett.

MotoGP- Andrea Dovizioso-nak sem sikerült túl jól a hétvége. A qualifikáció alatt hirtelen eredt az esõ ami miatt sokat veszített gyorsaságából. Amikor Jorge Lorenzo-nak problémája akadt a Yamahájával, Dovizioso utol is érte, de sajnos a tizenkilencedik helytõl nem tudott elõrébb kerülni. Hector Barberà Valentino Rossi mögött, tízedikként végzett.

vissza a hírekhez >>