A ruha teszi…

A ruha teszi…
A ruha teszi…
2021.05.13.
Új öltözet a hivatásos Motorosoknak

Módosított fazonú és színösszeállítású, a korábbinál több hasznos kiegészítővel ellátott B-Star motorosruhát készítettünk a Polgárőröknek és a Motoros Mentőknek. A szerelések már éles bevetésen is bizonyítottak.

Hosszú ideje az RMC Motor saját márkája, a B-Star szállítja a hazánkban szolgáló motoros rendvédelmi szervek öltözékét, és már a motoros mentők szerelése is a mi nevükhöz kapcsolódik. Néhány hete lepleztük le a minden tekintetben megújult kollekciónkat – lássuk, miben gurulnak az egyenruhások!


.
Speciális ruhák motoros járőröknek
Nem szokványos feladatot vállaltunk azzal, hogy megterveztük és legyártotta a polgárőrök és a mentők motoros egységeinek ruhaszettjeit. Viszonylag nagy tapasztalattal büszkélkedhetünk ezan a téren, hiszen már a negyedik generációs, motoros ruhánál tartunk a polgárőröltözetek tekintetében és most is igyekeztünk mindent beleadni, hogy viselőik a lehető legnagyobb biztonságban motorozhassanak és maximálisan komfortosan érezzék magukat az öltözetekben munka közben.

.

Az új kollekcióban a korábbinál még feltűnőbb, fluosárga fényvisszaverő betétek ékesítik a kabátot, nem mellesleg egy alsó prizmacsík is megjelent a kabát és a nadrág alső szélein. Idéntől a hazai Motoros Mentők is a mi ruháinkban motoroznak! Ezeknél a változatoknál további, speciális elemet, tartózsebeket kellett a ruhákba építenünk a rádiók, tabletek biztonságos tárolására!

.

Korábbi partnereink közül kiemelném a városi, motoros közterületfelügyelőket, illetve a motoros útbiztosítókat, akiknek most a Tour de Hongrie kerékpárversenyen jutott komoly szerep a mezőny kíséretében és az útvonalak szabaddá tételében, biztosításában!

.

A levehető héjú, motoros dzseki utcai változata már elérhető törökbálinti boltunkban, vagy webshopunkban ( KATT IDE! )

A speciális, szintén nyáriasítható nadrág hétköznapi verziójat júliustól kerül fel az RMC Motoros Bolt palettájára!

A ruházathoz kiegészítő, rendkívül kedvező árú, Radical, termoaktív aláöltözőket kínálunk, amely szintén elérhető választékunkban! ( KATT IDE! )

Természetesen a szervezetek tagjai bármikor a későbbiekben is megvásárolhatják az RMC-nél az egyedi összeállításokat, valamint az azokhoz passzoló kiegészítőket.

.

.

Cikk: www.sportmotor.hu

Képek: Photomania.hu és Magyar Autóklub

vissza a hírekhez >>