A motorod téliesítéséről meg ne feledkezz!

A motorod téliesítéséről meg ne feledkezz!
A motorod téliesítéséről meg ne feledkezz!
2024.01.09.

... még jóideig számíthatunk a hidegfrontra! Viharos erejű széllel, napközben is fagypont alatti hőmérséklettel...

Mármost a fészerbe hajított motornál nincs röhejesebb, úgyhogy néhány jó tanács, hogyan tarthatnád karban legjobban leállított vasparipád.

Azt tudtad, hogy ha van szivargyújtó töltő a motorodon, akkor szép lassan, akár azon keresztül is töltheted a motorod akkuját? Ha nincs ilyen csatlakozó a motorodon, a Krafton töltőjéhez jár egy kiegészítő kábel, amit az akkumulátor pólusaira kötve egy gyorcsatlakozon keresztűl, napi szinten, könnyedén karbantarthatod az akkud.

..

.

.

Amennyiben hoszabb időre rakod le a vasat, nem árt a benzinhez "tartósítószert" adnod, hogy tavasszra ne lepjenek meg a különböző lerakódások az üzemanyag rendszerben.

...

.

Hű társunk akár télen is használjuk, akár letároljuk, a tisztítására és ápolására mindenképp ügyeljünk! Egyrészt a piszkos motor nem szép motor, másrészt a gumi alkatrészek kirepedezhetnek, a krómozott és natur fém felületek korrodálódhatnak!

..

.

.

Markolat fűtéssel felszerelt motornál nem kell tartanunk attól, hogy elfagy a kezünk a kormányon.

.

.

.

Kormányra szerelhető B-Star kézvédőink és lábzsákjaink is hasznosak lehetnek a hidegben.

.

.

.

.

Néhány hasznos ötlet a pakoláshoz,... legyen hová rakni az esőruhákat és az egyéb kiegészítőket.

.

Bőr táskák:

..

.

Shad túradobozok táskák:

..

.

Henger táskák:

.

.

Csomagrögzítők:

.

.

A téli időszakban is fontos, ogy odataláljunk uticélunkhoz! Shad telefontartóink megvédik mobilodat az időjárás viszontagságaitól.

.

Zárt telefontartók:

...........

.

.

Az Abus lezárókkal nem csak rövidebb pihenőknél, de hoszabb parkolásnál is biztonságban tudhatjuk motorkerékpárunkat. A prémium gyártó termékeit kedvezményes áron vásárolgatod meg üzleteinkben.

.

ABUS motorlezárók:

.

.

Hasonlóan a gépkocsikhoz, a motorokra is ajánlanak a gyártók kimondottan téli gumiabroncsokat. Lamellás szerkezetük és speciális anyagösszetételük teszi őket alkalmassá a hideg, csúszós útburkolaton való közlekedésre. Viszonylag szűk a méretválaszték, inkább kisebb-nagyobb robogókra-, kisebb túramotorokra való méretek rendelhetők.

.....

.

.

A szabadtéri tárolás egyik nélkülözhetetlen kelléke a vízálló és szélálló motortakaró ponyva. Szupererős-, textil alapú anyagból készítjük a motoron jól megfeszíthető és rögzíthető, csomagtartó dobozzal rendelkező- és doboz nélküli motorokra való ponyváinkat.

...

.

.

.

...és ne feledd, ha valami nem akciós termékre esik a választás, de rendelésed eléri az 50 vagy 100 ezer forintot, akkor számolhatsz 5-10% kedvezménnyel és egy 3 évig használható törzskártyával!

Webes rendelés esetén a szállítás 30 ezer Ft felett ingyenes.

vissza a hírekhez >>