Túra ajánló 3. /...ami még fontos lehet, hogy magaddal vidd!

Túra ajánló 3. /...ami még fontos lehet, hogy magaddal vidd!
Túra ajánló 3. /...ami még fontos lehet, hogy magaddal vidd!
2021.05.31.
Időben szólunk, ne hagyd az utolsó pillanatra a csomagolást!
Figyelj! Mi szívünkön viseljük a túrázók dilemmáját, még időben kérdezzük: megvan minden szükséges kellék egy hosszabb, motoros bevetéshez? Be fog minden férni a dobozokba, táskákba?

Lássuk csak, végül is nem nagy dolog, egy hosszú hétvége, vagy egy túra.. meg profi is vagyok, csak a hülye fogja a sört is motoron cűgölni, amikor minden bokorban kapható!
Szóval nem lesz itt baj, egy kevés ruha, fürdőgatya, papucs, szerszám, defektjavító, ilyen-olyan tisztító, olajzó... az persze kell, meg ne vicceljen a dög... iratok, telefon, a francba, nem fogom látni a navigációt, magolhatom be guglimepszt... aztán itt van ez a brutális motorlezáró...
.
... és akkor az okos motoros fogja a cuccait, sört persze ő sem cűgöl, a többit belehajigálja a jó kis SHAD dobozba, tank-, vagy oldaltáskákba, ezeket elegánsan felcuppantja a konzolra, egy kicsit még csavargat az okostelefon tartón, hogy horizontálisan, vagy vertikálisan élvezze-e a pixeleket, majd dob egy laza csókot álmai (hátrahagyott) Asszonyának és elcsalinkázik a pénteki alkonyatban, pontosan a buli irányába.
.

Ehhez a logikus eszmefuttatáshoz még pár dolgot ajánlok Nektek. Ugyan, tegyétek már meg, hogy tüzetesen átnézitek webshopunk választékát... vagy kiballagtok hozzánk és körülnéztek, találtok-e valami kedvetekre valót!

Ha nem olvastátok korábbi híreinket, akkor most ismét mondom, INGYENESEN kiszállítjuk 20 ezer Forint feletti rendeléseiteket! 20 ezer Forint alatt 1500 Forint szállítási költséggel kell számolnotok! Ha véletlenül Törökbálint felé jártok, a cuccokat már személyesen is átvehetitek az RMC Motoros Boltban!

Még egy fontos dolog! 50 ezer Forint feletti vásárlásnál 5%-, 100 ezer Forint felett 10% kedvezményre jogosító törzskártyát kaptok, amely kedvezményeket számlázáskor már le is vonunk a fizetendő végösszegből! (további részletek: ITT !)

.

Tehát lássunk néhány terméket, amelyek nem árt, ha ott vannak a motoron túra közben:

.

Motul és Muc Off láncspray

További részletek ITT!

.

.

.

Slime patronos defektjavító készlet, Motul defekt spray

További részletek ITT.

.

.

.

Oxford, 28 db-os szerszámkészlet akár ülés alatt is elfér!

További információ ITT!

.

.

.

Abus láncos motorlezárók és féktárcsazárak

További részleteket IDE kattintva találsz!

.

.

Oxford keréknyomás-mérő

Részletek ITT!

.

EK-45, univerzális bowdenjavító készlet

További információt ITT találsz!

.

Plexi és sisakbélés tisztító, páramentesítő

További információk ITT!

.

.

.

Csomagrögzítő háló

ITT találod.

.

.

Elsősegély csomag

Részletek ITT!

.

.

.

Oxford utaskapaszkodó

Részletek ITT!

.T

vissza a hírekhez >>