Michelin CITY GRIP WINTER téli gumi, 130/70-12 62P TL M+S

Michelin CITY GRIP WINTER téli gumi, 130/70-12 62P TL M+S

Cikkszám: 03400485
  • A Michelin a téli gumik fejlesztésében élen jár mind a gépkocsik, mind pedig a motorkerékpárok világában, hasonló forradalomra készül a kétkerekûek világában.
  • Akik egész évben használják motorjukat, javasolt lecserélni a nyáron használt abroncsokat.
  • A futófelületi mintázat profil blokkjain alkalmazott lamella technológia, pedig elõsegíti a haladást, nedves vagy havas útburkolaton.
  • A lamellás szerkezet korszerű téli gumik elengedhetetlen tartozékai. Egy korszerű téli abroncson akár 1000 lamella is található. A lamellák kialakítása gyártónként eltér, de fő szerepük azonos: jelentősen megnövelik a kapaszkodó élek számát. Ezzel a csúszós útfelületen javul az erőátvitel és az oldaltartás.
  • A gyártás során alkalmazott adaléknak köszönhetõen az abroncs 10 fok alatt kevésbé hajlamos felkeményedni, és tapadást veszíteni.
  • Speciális gumikeverék miatt a téli gumik felülete alacsony hőmérséklet mellett is rugalmas marad. Így az abroncs hideg úton is megfelelő tapadással rendelkezik. A sokak által már közhelyként ismert 7°C fokos határ esetében tehát nem a levegő, hanem az útfelület hőmérséklete a mérvadó! Így már az októberi hideg reggeleken is előnyös lehet a téli gumi használata.
  • A nyári gumik törvényben előírt minimális futómintázati mélysége 1,6 mm. A téli gumik esetében azonban minimum 4 mm-es futómintázati mélység szükséges ahhoz, hogy a lamellák és a vízelvezetés megfelelő hatásfokkal működjenek. Ennél kisebb mintázati mélységgel még a hópehely szimbólummal jelölt gumiabroncsok sem nyújtanak valódi téli teljesítményt. Ezért óvakodjunk az alacsony áron kínált jó állapotú, használt téli gumik vásárlásától!

Rendelési idő kb 5-10 nap!

Bruttó ár: 25 700 Ft
Akciós ár: 17 100 Ft
Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Visszahíváshoz add meg neved, telefonszámod és kollégáink hamarosan felhívnak!