RMC Motor AJÁNDÉKKÁRTYA (tetszőleges összeggel feltölthető)

RMC Motor AJÁNDÉKKÁRTYA (tetszőleges összeggel feltölthető)

Cikkszám: AKRMC

Mik azok az RMC Motor Ajándékkártyák?

Ajándékötletet keres? Oldja meg RMC Motor Ajándékkártyával okosan az ajándékvásárlást!

Az RMC Motor Ajándékkártya Törökbálinti üzletünkben beváltható, olyan feltölthető ajándékkártya, mellyel bármely alkalommal garantált az örömszerzés.

Egy motorosnak egyértelműen hasznos lehetőséget ajándékoztunk ha motoros felszerelés, tartozék, vagy akár egy szükséges alkatrész vásárlására alkalmas, tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártyával lepjük meg!

Más típusú ajándékkártyáink alkalmasak a Megajándékozott motorjának szervízelésére, road-szervízre, autó- és motorkerékpár gumiszervíz, vagy szezonban mobil gumiszervíz szolgáltatás igénybevételére. Ajánlani tudjuk továbbá quados- és terepjárós programjainkhoz használható Quadtours Ajándékkártyánkat, amely programokon garantáltan felejthetetlen élményben lesz része Vendégünknek!

.

Ezzel a kreatív és elegáns megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhat, így a meglepett maga dönthet és olyan szolgáltatást vehet igénybe, amire valóban szüksége van.

Ajándékkártyáink igényes kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és tájékoztatóval ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választja 3 féle ajándékkártyánk közül, biztosan különlegessé varázsolja az ajándékozás pillanatát.

Ajándékkártyáink jobban vigyáznak Ügyfeleinkre, mint gondolnák! További költség nélkül 1.000.000,- értékű UNICA balesetbiztosítást és egy un. Életkártya szolgáltatást tartalmaznak!

Hogyan működik az RMC Motor Ajándékkártya?

Aki adja

  • megvásárolja, majd egyszerűen és tetszőleges összeggel, gyorsan fel tudja töltetni a kiválasztott ajándékkártyát
  • a kártya értékén felül ki kell fizetni az ajándékozni kívánt, szabadon felhasználható pénzösszeget 5000 és 100 000 Ft közötti értékben.

A megajándékozott

  • döntése szerint, az RMC Motor törökbálinti üzletében, különböző termékek vásárlására költheti az ajándékkártyán levő egyenleget
  • az ajándékkártya egyaránt használható teljes- és kedvezményes árú termékek vásárlására
  • a kártya tulajdonosa ezen típusú kártyával szolgáltatásaink igénybevételére nem jogosult
  • a beváltás egy vagy több különböző alkalommal lehetséges.
  • a kártya megvásárlása és regisztrációja után automatikusan életbe lép az 1.000.000 Ft értékű UNICA közlekedési balesetbiztosítás és használhatóvá válik az un. Életkártya szolgáltatás (info: www.eletkartya.hu).

Általános Szerződési Feltételeinket IDE kattintva tekintheti meg!

Bruttó ár: 3 500 Ft
Webshop ár: 3 500 Ft
Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Visszahíváshoz add meg neved, telefonszámod és kollégáink hamarosan felhívnak!