Ram Mount univerzális italtartó gyorsszorítós bázissal

Ram Mount univerzális italtartó gyorsszorítós bázissal

Cikkszám: RAM-B-132-400U
  • A RAM-B-132-400U áll egy Tough-Claw ™ gyorsszorítós bázisból és egy RAM Level Cup ™ pohártartóból. Az pohártartó két forgópontos felfüggesztése lehetővé teszi, hogy az ital mindig vízszintesen álljon és ne lötyögjön ki. A polifoam hővédő betét szintén része a csomagnak. Ez a szerelvény 360 fokban elforgatható, azaz bármire felfogatható úgy, hogy a pohár vízszintes felületben álljon.. Az integrált lyuk és horog opcionális rögzíthetőséget biztosít akármilyen kis vagy nyitott tároló számára, bármilyen zord környezetben is.
  • A RAM Tough-Claw ™ gyorszorítós bázis tökéletes rögzítést biztosít, mely gyorsan és egyszerűen szerszám nélkül telepíthető kerek, szögletes, különböző formájú sínek-rudak és sík felületű lapok - szelvényekhez. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű telepítést a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, beleértve motorkerékpárok, kajakok és csónakok, kerékpárok, kerekesszékek stb. A szerszám nélküli fel- és leszerelhetőség, valamint a kis helyigény miatt könnyen magával viheti, bárhová is megy.
  • Kompatibilis minden pohárral, palackkal, üvegekkel vagy bögrékkel 2,5"-tól 3,5"-os átmérőig (6,35 cm - 8,9 cm).
  • Anyagvastagság (csőátmérő), amire felszerelhető: 1,6 cm-től 3,8 cm-ig (0,625"-1,5"), sík felületeknél: 0-tól 2,9 cm-ig.


Bruttó ár: 21 580 Ft
Webshop ár: 19 422 Ft
Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Visszahíváshoz add meg neved, telefonszámod és kollégáink hamarosan felhívnak!