Quadtours AJÁNDÉKKÁRTYA quados- és terepjárós programokhoz (tetszőleges összeggel feltölthető)

Quadtours AJÁNDÉKKÁRTYA quados- és terepjárós programokhoz (tetszőleges összeggel feltölthető)

Cikkszám: AKQ

Mi az a Quadtours Ajándékkártya?

Ajándékötletet keres? Oldja meg Quadtours Ajándékkártyával okosan az ajándékvásárlást!

A Quadtours Ajándékkártya az RMC Motor quados szolgáltatásaira beváltható, olyan feltölthető ajándékkártya, amellyel bármely alkalommal garantált az örömszerzés.

Ami igazán megmarad, ami igazán feltölt bennünket, ami örök érték: az ÉLMÉNY! Ami összekovácsol, ami mindig a miénk marad, ami nem értéktelenedik, ami sikerélményt nyújt, ami kiragad a hétköznapokból. Ezt kínálja Vendégeinek a Quadtours sok éves tapasztalattal rendelkező, profi csapata!

Ezzel a kreatív és elegáns megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhat, így a meglepett maga dönthet és olyan szolgáltatást vehet igénybe, ami a legnagyobb élményt nyújtja számára.

Ajándékkártyánk igényes kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és tájékoztatóval ellátott plasztikkártya. Bármelyiket is választja 3 féle ajándékkártyánk közül, biztosan különlegessé varázsolja az ajándékozás pillanatát.

Ajándékkártyáink jobban vigyáznak Ügyfeleinkre, mint gondolnák! További költség nélkül 1.000.000,- értékű UNICA balesetbiztosítást és Életkártya szolgáltatást tartalmaznak!

Hogyan működik a Quadtours Ajándékkártya?

Aki adja

  • megvásárolja, majd egyszerűen és tetszőleges összeggel, gyorsan fel tudja töltetni a kiválasztott ajándékkártyát
  • a kártya értékén felül ki kell fizetni az ajándékozni kívánt, szabadon felhasználható pénzösszeget 5000 és 100 000 Ft közötti értékben.

A megajándékozott

  • döntése szerint, különböző quados-, vagy terepjárós szolgáltatásaink valamelyikére költheti el az ajándékkártyán levő egyenleget
  • quad- és terepjárótúrák, csoportos programok, piknikek, gyerekprogramok, telepíthető akadálypályás programok, amelyekre felhasználható a feltöltött összeg
  • a beváltás egy vagy több különböző alkalommal lehetséges
  • a kártya megvásárlása és regisztrációja után automatikusan életbe lép az 1.000.000 Ft értékű UNICA közlekedési balesetbiztosítás és használhatóvá válik az un. Életkártya szolgáltatás (info: www.eletkartya.hu).

Általános Szerződési Feltételeinket IDE kattintva tekintheti meg!

Bruttó ár: 3 500 Ft
Webshop ár: 3 500 Ft
Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Visszahíváshoz add meg neved, telefonszámod és kollégáink hamarosan felhívnak!