Talmácsi 'jobb kezei' Jerezben magyar Szakemberek lesznek

Talmácsi 'jobb kezei' Jerezben magyar Szakemberek lesznek
Talmácsi 'jobb kezei' Jerezben magyar Szakemberek lesznek
2013.01.01.

Talmácsi Gábor Hondáján a MAMI szakembergárdája látja el a felkészítési teendőket.

A magyar szakértőgárda három tagja segíti majd Talmát a tesztelés alatt. Lévay Károly a suli alapító igazgatója, valamint Kutrik Zsombor és Vargha Balázs végzik el a motoron a szükséges tennivalókat a tesztek alatt.

A magyar közönség számára lehetőség nyílik arra, hogy élőben, több szemszögből is követhesse az izgalmas kaland részleteit, amelyek naponta több alkalommal lesznek megosztva egy közösségi portálon.
A versenymotorokat a ProRace Superbike versenycsapat biztosítja, a szállító járműveket és a szervizberendezést MAMI VIP (Versenyszerelői Iskolai Program) bocsátja a csapat rendelkezésére.

Miért pont a MAMI-t választotta Talma partneréül? Nos, ezt mesélje el Ő maga:
"Régóta jó kapcsolatban állok a MAMI Szakközépiskolával, akik az évek folyamán többször is önzetlenül segítették a sportpályafutásomat. Az iskola versenyszerelői képzésében magam is közreműködöm, a diákok számára pedig lehetőséget biztosítunk szakmai gyakorlatra a Talmácsi-ringen.
A három MAMI-s oktatóval - Károllyal, Zsomborral és Balázzsal - már jó ideje dolgozunk együtt, és teszteljük az edzőmotorom viselkedését. Közvetlenül Karácsony után indulunk Jerezbe, hogy elkezdjem a felkészülést a 2013-as szezonra. Előre is köszönöm a segítségüket, és már alig várom, hogy Spanyolországban legyek!"

Reméljük, 2013-ban újabb világsikereket hoz majd az immáron magyar szerelőgárdával büszkélkedő Team!
vissza a hírekhez >>