Rázzuk fel a telet!

Rázzuk fel a telet!
Rázzuk fel a telet!
2015.01.26.
Keresztapa most nem mindennapi dolgot intézett Nektek!
A motor mellé fel is öltöztetünk Benneteket! Ha nálunk vásárolod meg a következö járgányok valamelyikét, 50 ezer Forintos vásárlási utalvány üti a markod!*

MOTOROK:





ROBOGÓK:




Csak azért mert hideg van, az aszfalt kopog, ahelyett hogy ragadna rajta a gumi és derékig ér a köd?… ettől még motort lehet venni! Ja, hogy most ember nincs, aki használná? (Tisztelet a futároknak, postásoknak…)

Akkor kénytelen vagyok megosztani egy személyes élményt. Lévén januárban a nagy nap, amikor erre a szánalmas sártekére fény vetült és meg találtam születni, magam már szembesültem azzal az élménnyel, amikor kint csikorgó hideg volt, sötét, a csillagok is csak olyan sunyin hunyorítottak és én hazaállítottam a jeles ünnepen, „mindössze” arra számítva, hogy talán együtt lesznek a számomra fontosak és a nyakára hágunk egy kisebb falusi kocsma félhavi forgalmával egyenlő pálinkának és vinkónak. Ezzel szemben mi fogadott? Szerény nappalink nagyobb részét egy tekintélyes méretű, csillogó-villogó túraenduro foglalta el, talán a karácsonyfát is ki kellett tenni a kedvéért, hogy elférjen.

Igen, ott állt, amúgy feltankolva benzinnel-olajjal, a teraszon még látszottak a nyomok, ahogy a harminc centis hóban az elkövetők háromszor magukra döntötték, mire beszenvedték az ajtón a fölsuvickolt parkettára. Ott is ácsorgott – mit ácsorgott! velünk élt – egészen a márciusi madárcsicserig, amikor is annál nagyobb hévvel lakoltattam ki, hogy ne csak a szoba közepén ücsörögjek rajta, ami amúgy megrögzött szokásommá vált minden szerda és szombat este.

Mármost, a motor használati értékéből semmit nem vont le, hogy január elején került megvételre, legfeljebb pszichésen nekem nyúlt a szokásosnál hosszabbra a télutó, nap mint nap szembesülve vele. (Zárójelben jegyzem meg, hogy az asszonyi találékonyságon még egy nappaliban parkoló motor sem fogott ki, a második hét végén elkezdték a mosott ruhát teregetni rá.)

És hát persze egyéb előnyei is voltak a szokatlan motorvásárlási időpontnak, túl azon, hogy a komának, aki hazahozta a latyakban, a fogai is elfagytak, azért az árszínvonal is határozottan satnyább volt, mint tavasszal, a kínálattal meg majdnem Dunát lehetett rekeszteni, ha éppen nem akkora jégtáblákat sodort volna a folyam, amiken Robinson kényelmesen eléldegélt volna Péntekestül. Szóval őszutón, télidőben motort vásárolni nem ördögtől való dolog.

Rendben, elfogadom, hogy egyrészt nagyon elvakultnak kell lenni egy családnak, akik befogadnak egy motort a hajlékukba, másrészt ez a tűzoltóság hathatós segítsége nélkül nem lenne kivitelezhető az óbudai lakótelep kilencedik emeletére. Ellenben jó hírünk van: a motorral megközelíthetetlen lakásban lakó többség sincs kizárva a fent részeltetett áldásokból, tessék bátran bespájzolni a leendő kedvencet a mostanság élvezhető előnyökkel, a többit megoldja az RMC Motor.

Mit is jelent ez? Letároljuk télire. Nem, nem a Te nappalidban, talán a sajátunkban sem, de megvan erre az alkalmas kuckó. Most megveszed kedvező feltételekkel, mi profin pátyolgatjuk Neked a tél végéig (ha hiányzik, írhatsz is neki időnként), aztán amikor már gyűjtögetnél némi D vitamint a gyenge márciusi napsugárnál, elviszed és – kellemest a hasznossal! – feltöltöd a kiürült vitaminraktáraidat a motorod nyergében ülve.

Jut eszembe...a használtmotor választékunkat a következő oldalra kattintva tekintheted meg:

Klikk ide

*az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható és 2015.02.28-ig érvényes!

vissza a hírekhez >>