Pezsgő- helyett sörfürdő

Pezsgő- helyett sörfürdő
Pezsgő- helyett sörfürdő
2013.01.04.

A B vitamint nem tudja megfelelően elraktározni szervezetünk, ezért lényeges, hogy naponta vigyük be a megfelelő adagot. Erre kínál egy alternatívát a csehországi Chodovar családi sörfőzde, különleges fürdőt kínál vendégeinek.

A fürdőt sörélesztő-kultúra és szárított morzsolt gyógyfűkeverék hozzáadásával gazdagítják, felszínét a jellegzetes, karamellszínű sörhab borítja, a levegőt pedig a frissen főzött barnasör illata tölti be.
A fürdőkúrához egy pohár pasztőrözetlen Skalní ležák sört is ajánlanak, amely az emésztőrendszerre jó hatással bíró élesztőkultúrát tartalmaz.

A helyi sörfőzők művészetét további sör¬specialitások is képviselik.
Az igazi sörfürdőt rehabilitációs kádban készítik, hőmérséklete pedig 34°C. A legfontosabb adalékanyag a sötét színű ún. fürdősör, amelyet a titkos, eredeti recept szerint kizárólag a Chodovar családi sörfőzde fő-sörfőzője készít hagyományos eljárással.
A víz kedvező hőmérséklete a szívtevékenység fokozatos, enyhe élénkülését okozza és aktiválja a vérkeringést. A fürdő átmelegíti a bőrt és kitágítja a pórusokat, amelyeken keresztül az enyhe izzadással távoznak a bőr alól a káros anyagok. A morzsolt gyógyfűkeverék pedig tisztító-hámlasztó ként hat. A sörélesztők számos B-vitaminnal, proteinnel és szachariddal táplálják a bőrt, amivel elősegítik annak hidratálását és regenerációját. A fürdő bizonyíthatóan javítja a szervezet ellenálló képességét...

Kár, hogy a TB még nem támogatja az ehhez hasonló gyógymódokat!
vissza a hírekhez >>