Ötletek a karácsonyi ajándékozáshoz

Ötletek a karácsonyi ajándékozáshoz
Ötletek a karácsonyi ajándékozáshoz
2020.12.02.
Időben szólunk, ne hagyd az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást!
Figyelj, szívünkön viseljük az ünnep melegét, még időben kérdezzük: megvan már minden karácsonyi ajándék?

Mert az RMC Motor törökbálinti boltjából ajánlunk neked kiváló ajándék ötleteket. Ugyan, tedd már meg, hogy tüzetesen átnézed webshopunk választékát... vagy kiballagsz hozzánk és körülnézel, találsz-e valami kedvedre valót!

Ha nem olvastad előző hírünket, akkor most ismét mondom, hogy INGYENESEN kiszállítjuk 20 ezer Forint feletti rendeléseid! 20 ezer Forint alatt a 1000, illetve 1500 Forint szállítási költséggel kell számolnod! Ha véletlenül Törökbálint felé jársz, rendeléseid már személyesen átveheted az RMC Motoros Boltban!

Még egy fontos dolog! 50 ezer Forint feletti vásárlásnál 5%-, 100 ezer Forint felett 10% kedvezményre jogosító törzskártyát kapsz, amely kedvezményeket számlázáskor már le is vonunk a fizetendő végösszegből! (további részletek: ITT !)

...és mi az, amit még elintéztünk? Néhány akciós ajánlat természetesen most is rendelkezésedre áll!

.

Nem lehet mellényúlni a levásárolható AJÁNDÉKKÁRTYÁINKKAL!

Csecse kis díszcsomagolásban biztos, hogy elfér a fa alatt és nem kell aggódnod amiatt sem, hogy: „de mi van ha nem tetszik neki vagy túl szűk, túl színes, túl széles, túl hosszú, túl vastag… vagy ne adj Isten van már neki... mert ebből ezt arra cseréli ami neki a legjobb!

...vagy inkább élményt adnál ajándékba? Hazudnánk, ha azt mondanánk, az élmény nem lehet kézzel fogható, hisz quados- , seegwayes-, és terepjárós programjainkat kell csak igazán két kézzel fogni…. Válaszd X-TREME QUADTOURS élményprogramokra szóló AJÁNDÉKKÁRTYÁINKAT!

.

Eldöntötted, hogy élményt szeretnél ajándékozni, de nem tudod milyet? Bízd a választást ajándékozottra!

19 féle Feldobox összeállításunk összesen több, mint 1000 különbözõ programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területeken.
Hogyan működik?
Minden ajándékdobozban egy utalvány és egy szép katalógus található, számos programlehetőséggel. Az utalvány a bemutatott programok bármelyikére érvényes.

.

Ha kézzel foghatóbb valamit szeretnél, bogarássz további hasznos ötleteink közül!

.

Kezdjük mindjárt a tárgyak közül a legkisebbekkel! Inni vagy kitűzni? ...Mindenkiben felmerülhet a kérdés! Motoros bögrék és tipusfüggő jelvények személyes ajándékok lehetnek!
.

.

Muc-Off ápoló- és karbantartó szerek, készletek

.

.

Túráidhoz nélkülözhetetlen szerszámok, defektjavító szettek

.

.

Sena sisakbeszélők, kommunikációs tartozékok

.

.

.
Ha nem akar a drága Motorosunk semmit hallani motorozás közben, minek köszönhetően valószínűleg soha nem lesz halláskárosult, használja a világ egyik legjobb füldugóját!
.

.

.

Telefon- és GPS tartók, Ram Mount tartórendszerek

.

.

ABUS, Citadel és Oxford motorlezárók

.

.

Textil- és bőrtáskák, hátizsákok, combtáskák

.

.

Protektorok, izületmelegítők, vesevédők

.

.

Motoros maszkok, kendők...

.

.

.
Ha valami dögösmotorosba akarjuk öltöztetni kedvesünket van néhány ötletünk!

.
.

A következő, hasznos ajándék valami motoros, utcai viselet...

.............. .

..

Télen-nyáron használható... sportoláshoz, motorozáshoz, melóhoz... felső kategóriás Brubeck és Radical technikai aláöltözők

.

vissza a hírekhez >>