Nagy, RMC Hadművelet

Nagy, RMC Hadművelet
Nagy, RMC Hadművelet
2014.08.11.
Kiküldött harctéri tudósítónk jelenti: kitört a harc az RMC árai és az egyetemes közgazdasági tényezők között!

Bombatámadás, sortűz, küzdelem puszta kézzel...
Bármelyik fegyvernemet választjuk, mindenki nyerni fog vele!


11. tudósítás

_________________________________________________________________________

Miért robogó?

-mert a robogó a legideálisabb közlekedési eszköz a nagyvárosokban... mert a robogó a legideálisabb a nyaralóhelyeken... mert a robogó maga a szenvedély... mert a robogóhoz kell a legkevesebb jogosítvány, mert a robogó terheli meg a legkevésbé a pénztárcát a megvásárlásával és a fenntartásával, mert a robogó…


















10. tudósítás

_________________________________________________________________________

Az amazonok is kapják meg a maguk felszerelését! Csizma, nadrág, kabát, sisak - most minden a hölgyek igényeinek megfelelően.



THH-386 bukósisak 21.990.-Ft










9. tudósítás

_________________________________________________________________________

A gyermek nem egyenlő a kicsinyített felnőttel, ha meg védőfelszerelésről van szó, akkor ez hatványozottan így van. Ezért is foglalkozik kevés gyártó ezekkel a fejlesztésekkel, mert mindent a nulláról kell kezdeni, szemünk fénye sajátságos anatómiai igényeinek megfelelően.


THH TS-31Y gyerek bukósisak 13.990.-Ft, Falco Hot-Wheels gyerek mootoros cipő 30.900.-Ft


Grand Canyon gyerek textilkabát 18.990.-Ft, Grand Canyon gyerek textilnadrág 16.990.-Ft


THH-T42 offroad gerek bukósisak 19.990.-Ft, Falco Lion gyerek cross csizma 34.390.-Ft
Firstracing gyerek cross poló 9.390.-helyett 5.500.-Ft, Firstracing gyerek cross nadrág 23.790.-helyett 12.990.-Ft



B-Star gyerek protektordzseki 13.990.-Ft, Polisport gyerek páncél 16.990.- Ft



8. tudósítás

_________________________________________________________________________

És a részletek: az RMC Motornál most előre csomagolt kormányokkal várjuk a harcos puccsistákat!

A politikai pluralizmus jegyében többféle kormányból lehet választani, méretre, színre, formára, felhasználás módjára való tekintettel is széles a választék! Az árak meg… nos, nem lesz nehéz elfogadtatni a költségeket a külső nagyhatalmakkal!

Tommaselli alukormány offroad- és trial motorkerékpárokhoz 11.970 Ft
Tommaselli acélkormány offroad- és trial motorkerékpárokhoz 8.990 Ft
Tommaselli acélkormányok túra- és custom motorkerékpárokhoz 10.570 Ft



7. tudósítás

_________________________________________________________________________

Ha bármelyik pont igaznak bizonyul az aktuális sisak esetén, itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy egy füst alatt minden probléma a legkisebb anyagi megterhelés mellett oldódjon meg.
Illetve, ha vannak még olyan lovagias fegyverforgatók, akik hajlandók szívük hölgyével összeöltözni, akkor szintén most van rá lehetőség: a bemutatott modellek sem nem zorall, sem nem barbie: egy fehér sisak mindenkinél elmegy, és még a nyári napsütésben is kisebb az esélye, hogy felforr az előörs agya...





6. tudósítás

_________________________________________________________________________

Egyetemleges Parancs látott napvilágot, amely a harcedzett Motoros hadosztályok hadianyagpótlását teszi kötelezővé!

A hadvezetés mostantól szabotázsnak tekint minden kopott fékbetétet, minden repedt plexit, gagyi kesztyűt, kivénhedt sisakot, lógó gatyát, elaggott lábbelit!
Az emberanyag védelme érdekében a továbbiakban a szükséges védőfelszerelések használatától eltekinteni nem lehet!
Minden, a fentiekben érintett katona köteles jelentkezni május legvégéig valamelyik hadellátó parancsnokságon!
A határidőt elmulasztókkal szemben további türelmi idő nincs, mennek a kóterba, vagy krumplit pucolni!


A Középhadtestvezetőség.




5. tudósítás

_________________________________________________________________________

Mármost , hogy néz ki egy harcedzett motoros, ha nincs a csatatéri felszerelések tárolásához/továbbításához megfelelő, rendszeresített szerelvénye? Nagyjából, mint a gyakorlótéri madárijesztő: telefon a mellkasán fityeg valami rendkívül férfiasan rózsaszín reklám nyakba-akasztón, GPS a farzsebben, majd reccs az első leülésnél, esőruha a derekára tekerve, éjszakába nyúló felderítésre a hálózsák a gyerek narancssárga tornazsákjában (mint tudjuk, ezek mind eredendően vízállóak és kiképzésüknél fogva óvják a gerincet egy esetleges hanyatt esésnél ...), kesztyű a farzsebbe gyűrve, mekkora öröm lesz a jobbost keresni, ha induláskor már csak a balos lesz meg ...

Mi a megoldás kulcsa? Megfelelő felszerelés a megfelelő feladatra, aki ebben professzionális segítséget tud nyújtani: az RMC Törökbálint! Most nyeregtáska, hengertáska, üléstáska, tanktáska, textilből, bőrből, csatolható és mágneses, minden méretű, színű, szagú... aztán kiegészítő táskák: combtáska (nem a combot kell beletenni, azon kell hordani!), övtáska, GPS tartó, okos-telefon tartó, már csak azért is, hogy az új ellátási pontok meglegyenek a Lehel úton és Sopronban! (utóbbiakra még visszatérünk, folyamatosan frissített részletekért figyelemmel kell kísérni a honlapot!)


			

			

B-Star bőr nyeregtáska chopper és cruiser motorkerékpárokhoz 33.990 Ft helyett 27.190 Ft, B-Star marhabőr villatáska 6.490 Ft.

B-Star textil hengertáska T251 multi 11.990 Ft helyett 9.590 Ft, B-Star PDA tartó 6.990 Ft helyett 3.990 Ft.

.

Neoprén kartáska, telefon, MP3, adóvevő tárolására 4.590 Ft helyett 1.490 Ft, B-Star textil combtáska különböző harci eszközök tárolására 5.490 Ft és bőr, védőital tartó 2.590 Ft helyett 1.590 Ft.



4. tudósítás
_________________________________________________________________________

Amióta a harcmezőn nem lándzsák repkednek, hanem puskaropogás dönti el a csatákat, alapvetés katonáéknál, hogy szárazon kell tartani a puskaport.
Eddig rendben, de a katonát ki tartja melegen és szárazon?

Pedig a kérdés fontos: ha pusztán stratégiai szemszögből vizsgáljuk, a magát komfortosabban érző emberanyag pontosabb, hatékonyabb, jobban terhelhető, kitartóbb. A dolog nagyjából így fest a harcálláspontok kényelmes körülményei közül.

De hogy is áll ez a végeken? A harcos nem ázik el az első csepp esővel, ha a ruházata megvédi ettől. Nem fázik, ha megfelelő bélésekkel van ellátva a kabát.
Nem kap hőgutát és nem érzi magát a szauna padján, ha kisüt a Nap és melegebbre fordul az idő. És mindez nem csak kényelmi, hanem igen erősen biztonsági kérdés is.

Rendben, de ahhoz, hogy a fentieket megvalósítsa, cipeljen magával folyton egy komplett gardróbot?
Végső soron nem egy harmadvonalbeli primadonnáról beszélünk... Mondunk egy jobb megoldást: az első számú ellátó pontra, az RMC Törökbálintra megérkeztek azok a kabátok, amelyek egymagukban tudnak mindent: kiveszem-beteszem, lecipzározom- felcipzárazom, mindig éppen aszerint, ahogy az időjárás fordul.

A nagyszekrényt meg bízvást otthon lehet felejteni.
Tehát: irány Törökbálint, kabátot és felszerelést vételezni!

2014 -es újdonság, B-Star One Way kabát bevezető áron 29.990 Ft piros vagy szürke betéttel!

B-Star AIR nadrág , rovarhálós szellőzőkkel, bevezető áron 22.990 Ft, B-Star AIR nadrág , vízzáró cipzárral, rovarhálós szellőzőkkel, nagy fényvisszaverős betétekkel 26.990 Ft.




3. tudósítás
_________________________________________________________________________

Támadó csizmák a fő hadianyag ellátónál, az RMC Törökbálintnál!!!

"Hogyhogy nem tudja, mi a támadó csizma, újonc?! Hát olyan csizma, amiben biztos nem fog visszavonulni, maga nagyon kopasz! Na, sorakozó fel, civil csürhe, majd én embert faragok magukból, jobbra át az egész bagázs, aztán indíts csizmát vételezni! Több állóháborúban bevált, olasz minőség és az ára sem fogja kimeríteni a század költségvetését! Indul a tavszi hadjárat, mégsem mehetünk neki strandpapucsban!"

-Ezek a szavak hangzottak el egy jól képzett, vérbeli szakaszvezető szájából!

Legyen új modell, vagy évek óta használatos típus, a motoros fronton nem jelenhetünk meg akármiben, igy fontos az utolérhetetlen olasz design!

Falco Stroke 771, rövid szárú 32.500 Ft helyett 29.250 Ft. Falco Hot-Wheels Kids 770, gyerek cipő 33.500 Ft helyett 30.150 Ft.




Falco Liberty 960, túracsizma 26.490 Ft helyett 23.840 Ft, Falco Venus2, női túracsizma 39.900 Ft helyett 35.910 Ft



Falco Oxegen 316, sport csizma 46.990 Ft helyett 42.290 Ft, Falco Rival 319, versenycsizma 52.900 Ft helyett 47.610 Ft.




Falco Yukon 810, klasszikus csizma 29.990 Ft helyett 26.990 Ft, Falco Lion 207, gyerek cross csizma 42.500 Ft helyett 34.390 Ft



2. tudósítás
________________________________________________________________________________
A kémek, diverzánsok, szabotőrök mindig a sereg nyomában ólálkodnak és hát ki akarja folyamatosan a teljes szerelvényt magával cipelni? Ha a hátra hagyott hadi járműveket a helyükön is szeretnénk találni, profi lezárót kell használni, amit most a hadtáposok extra kedvezményes áron szerezhetnek be!


ABUS WBA 100, csavarozható, lezárószem 21.900 Ft helyett 19.710 Ft.



ABUS 7000 RS1 riasztós tárcsafékzár 28.500 Ft helyett 25.650 Ft, ABUS 290 Element tárcsafékzár 7.500 Ft helyett 6.750 Ft.


ABUS steel o flex 860/110 motorzár 9.500 Ft helyett 8.550 Ft, ABUS 9100/140 motorzár 25.500 Ft helyett 22.950 Ft.



1. tudósítás
_______________________________________________________________________________

Az első hadmozdulatok a Hungexpon egyértelműen az RMC előnyét hozták a kora-tavaszi hadjáratban: a stratégiában mindig előkelő helyen álló meglepetés erejével taroltak. Ilyenkor jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon meddig tart a lendület, de a tények egyelőre azt mutatják, az RMC minden tekintetben jól áll utánpótlással: készleteik töretlenül kifogyhatatlannak tűnnek, az utánpótlási vonalak sértetlenek és még a polgári lakosság támogató lelkesedése is mellettük áll. A törzshöz közel álló forrásaink szerint a hadvezetés tartogat még az eddigiekhez mérhetően kreatív taktikai ötleteket, remélhetőleg a hadiszerencse sem hagyja el őket!

Következő stratégiai lépésként, a raktárkészlet erejéig kiárusitjuk néhány hadizsákmányunkat törökbálinti támaszpontunkon:


Uvex Hero kis héjméretű bukósisak csak S méretben, 35.990.- helyett 24.990 Ft

Uvex M400 Integral bukósisak csak XL méretben, 35.990.- helyett 19.990 Ft

Lazer Breva, felhúzható napellenzős bukósisak csak XS és S méretben, 45.990.- helyett 24.990 Ft


További, jelentős árkedvezménnyel kínált hadizsákmányunkat aszódi, outlet bázisunkon találhatod meg!


A hadműveleti tapasztalatokat összefoglalva: minden jel arra mutat, hogy
VAN MÉG MUNíCIÓNK ÁPRILISRA !
vissza a hírekhez >>