MX2 beszámoló, Kóka

MX2 beszámoló, Kóka
MX2 beszámoló, Kóka
2014.07.19.

Futambeszámoló:

MX2
Az első futamban már a rajttól Hugyecz Erik vezetett, mögötte, Firstosvári Gábor, Nagy Alexszel, Déczi Balázs, Rozgonyi Akos. Az első kettő, illetve Nagy és Déczi párokra szakadt. Firtosvári Kacsa nem akart „leakadni” Hugyeczről egészen körülbelül a futam feléig. Déczi Balu pedig árnyékként követte Alexet. Míg azonban elől Hugyecz egy idő után elnyúlt, Déczi dűlőre vitte a dolgot, és megelőzte Nagy Alexet, sőt ezután kicsit el is tudott motorozni. Csakhogy Alex a végéhez közeledve ismét támadásba lendült, de csak nagyon rá tudott jönni Balura.
Hátrébb Rozgonyit idővel megelőzte Varga Imre, majd feljött rá Balásy Csaba és Pergel Márk. Pergel azonban defektet kapott, míg Balásy menetelt tovább és megelőzte Rozgonyit majd Varga után eredt, és szépen befogta, de megelőzni már nem tudta.
I.futam eredmények:
http://www.chronomoto.hu/images/stories/pdf/pdf/20140713_mx_koka/mx2_r1.pdf

A második futamban ismét Hugyecz hozta a rajtot, viszont Pál Markó rettenetes jól, másodiknak rajtolt, és keményen bele is állt a dologba. Körök kellettek, mire Nagy Alex meg tudta előzni, majd egy újabb körrel később Firtosvári. Déczi hátulról kezdett felzárkózni, és egy darabig eltartott, míg megelőzte Varga Mimót. Közben a pálya felső részén Rozgonyi hatalmasat esett. Firtosvári közben nagyot csatázott Nagy Alex-szel, majd előre ment. Végül pedig Déczi is legyűrte Pál Markót, ezzel beállítva a végeredményt.
II.futam eredmények:
http://www.chronomoto.hu/images/stories/pdf/pdf/20140713_mx_koka/mx2_r2.pdf

vissza a hírekhez >>