Most mi jövünk!

Most mi jövünk!
Most mi jövünk!
2020.12.29.

Egész évben jöttetek, vásároltatok… részt vettetek élményprogramjainkon, hűségesen kitartottatok mellettünk!

Most szeretnénk egy remek ajánlattal meghálálni a bizalmatokat! Gondoljátok át, szükségetek van-e valamire a motoros szezonkezdethez és gyertek el törökbálinti bázisunkra!

Ha szeretnétek egy komoly adrenalin-programot akkor is itt a helyetek!

.

.

RMC Motoros Bolt:

Kifosztottuk a papírírószer bolt POSTIT polcait, hogy a karácsonyi díszítés színes hangulatát fokozzuk és a díszeket postitekre cseréltük!

Gyere el hozzánk és nézz körül boltunkban, mert ezek a jelentéktelennek tűnő színes kis fecnik bizony most nagyon is sokat érnek és rengeteg pénzt spórolnak neked! Termékeinkre 10-50 % kedvezményt biztosítunk az év első hónapjában!

Az ajánlat 2021 január 31-ig érvényes és csak a törökbálinti üzletünkben történő, személyes vásárlás esetén vehetők igénybe!

......................................

.

.

Quad Park Törökbálint:

Az év első hónapjában 20%-kal olcsóbban* nevezhetsz quados programjainkra!

Ideálisak a terepviszonyok quados safarinkhoz! Kipróbálhatod legújabb túraútvonalainkat, amelyet a korábban járatlan erdős szakaszokon-, bozótokon kívül rendkívül technikás pályaszakaszokkal, patakátkeléssel is színesítünk.

*Az ajánlat 2021 február 27-ig érvényes és csak törökbálinti quad parkunkban- és környékén történő quados programokhoz vehetők igénybe! A kedvezmény időpontfoglaláskor a "TEREPPERVERZEK" jelszó bemondásával aktiválódik!

..

vissza a hírekhez >>