Mentőöv karácsonyra

Mentőöv karácsonyra
Mentőöv karácsonyra
2020.12.10.

...néhány nap múlva Karácsony! Jó reggelt, motoros barátunk itt, az ünnepek előtti káoszban! ...ha idén sem gondoskodtál még ajándékokról, akkor nagy pácban vagy! Egy tuti ötlettel segítünk Neked!

Ha nem olvastad előző hírünket, akkor most ismét mondom, hogy INGYENESEN* kiszállítjuk 20 ezer Forint feletti rendeléseid! 20 ezer Forint alatt a 1000, illetve 1500 Forint szállítási költséggel kell számolnod! Ha véletlenül Törökbálint felé jársz, rendeléseid már személyesen átveheted az RMC Motoros Boltban!

.

Nem lehet mellényúlni a levásárolható AJÁNDÉKKÁRTYÁINKKAL!

Csecse kis díszcsomagolásban biztos, hogy elfér a fa alatt! Nem kell óriási dobozokat cipelned, köbméternyi, felesleges ajándékokat csomagolnod és nem kell aggódnod amiatt sem, hogy: „de mi van ha nem tetszik neki vagy túl szűk, túl színes, túl széles, túl hosszú, túl vastag… vagy ne adj Isten van már neki... mert ebből ezt arra cseréli ami neki a legjobb!

A teljes ajándékkártya-választékot ITT TEKINTHETED MEG !

...vagy inkább élményt adnál ajándékba? Hazudnánk, ha azt mondanánk, az élmény nem lehet kézzel fogható, hisz quados- , seegwayes-, és terepjárós programjainkat kell csak igazán két kézzel fogni…. Válaszd X-TREME QUAD TOURS élményprogramokra szóló AJÁNDÉKKÁRTYÁINKAT! Teljes választékunkat ITT TEKINTHETED MEG !

.

Legkeresettebb élménykártyáink:

.

"Quadtúra árkon-bokron" élménykártya

Két fő, egy órás, izgalmas kalandtúrája hihetetlen terepeken.

.

.

"Apa-Fia" quados program

Egy felnőtt és egy gyerek egy órás, közös, quados programja.

.

.

"Quados piknik" programösszeállítás

Két fő, egy órás quadtúrája és piknikprogramja a természetben felállított táborhelyünkön szervírozva.

.

.

"Quados disznótoros" programösszeállítás

Két fő, 1,5 órás quados programja disznótoros lakomával a természetben, vagy tanyasi vendéglátóhelyünkön szervírozva.

.

.

"Quados, gyerek, születésnapi piknik"

8-10 fősgyerekcsoport 2 óra időtartamú, quados szabadprogramot, pizzaszeleteket, rágcsálnivalót és hűsítő italokat tartalmaz.

.

.

"Terepjárótúra"T

Maximum 3 fő terepjárótúrája, vagy Bányakaland offroadprogramja, ahol terepen a Vendégek vezetnek. Gyerekek vezetésoktatása automata terepjárónkon... természetesen számukra extrém körülmények közt.

.

Mit csinálj, ha nem tudsz eljönni törökbálinti üzletünkbe és lekéstél a csomagküldési lehetőségről? Rendeld meg bármely élményajándékunkat, helyette online is továbbítható, élményajándék-vouchert fogunk küldeni! Rendelés után Munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket!

.

.

Eldöntötted, hogy élményt szeretnél ajándékozni, de nem tudod milyet? Bízd a választást ajándékozottra!

19 féle Feldobox összeállításunk összesen több, mint 1000 különbözõ programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területeken.
Hogyan működik?
Minden ajándékdobozban egy utalvány és egy szép katalógus található, számos programlehetőséggel. Az utalvány a bemutatott programok bármelyikére érvényes.

FELDOBOX élménycsomagjainkat ITT TEKINTHETED MEG !

.

......


.

.
.
.
*Az ingyenes szállítással kapcsolatos felttételeket ERRE a linkre kattintva láthatod!
vissza a hírekhez >>