MÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ!

MÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ!
MÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ!
2021.09.13.

A jól ismert alapanyagok ellenére számos módszer létezik a folyékony kenyér gyártására, így még a tapasztalt ivók is csak nehezen igazodnak el a fajták között.

Már hetekkel a szeptemberi megnyitó előtt elkezdődtek a világ legnagyobb népünnepélyeként számon tartott Oktoberfest előkészületei. Rossz hír a müncheni Terézia-teret bő két hétre megszálló sörimádóknak, hogy minden korábbinál több pénzt kell majd leszurkolniuk az egyliteres korsóért. Pedig az alapanyagok mennyiségét tekintve jogosan csodálkozhatnak a sörimádók, miért csapolják meg őket ennyire!

Ugyanígy van ez a motoros cuccokkal! Azt gondolja minden motoros, hogy mindenhol, minden egyre drágább! Mindenhol, mindent kp., vagy bankkártyával lehet csak kifizetni...

.

Ennek a tévhitnek akarunk gyorsan véget vetni!

Mindjárt itt van például ez a cafeteria téma! Sok motoros Társunknak, vagy Társunk Társának vagy azok ismerősének van egy gyönyörűSzép kártyája.

Aztán jön arra a SZÉP KÁRTYÁRA egy csomó pénz... Nyaralni már nem akarsz menni, ...idegen helyen egyre jobban utálsz aludni, ...egész nyáron annyit zabáltál, hogy a füleden folyik ki... ! Akkor mire lehet ezt az összeget hasznosan fordítani? Mit kellene csinálni a "zsebeid" tartalmával?

Valami szükséges dologra kellene költeni a "virtuális" pénzedet!

.

Lássunk néhány, manapság még igen aktuálisnak mondható ötletet!

Egyrészt a motoros szezon még nem ért véget...! Aztán jobban járnál, ha a jövő szezonra is most újítanál be valami jó cuccot a soronkövetkező, akciós ajánlatainkból....

Az RMC Motoros Boltban minden, motoros terméket KIFIZETHETSZ SZÉP KÁRTYÁDDAL!

Rendelj a weben! Web áruházunkban is FIZETHETSZ SZÉP KÁRTYÁDDAL!*

.

Egy jó kalandozásra vágysz? Gyere el gyerekeiddel-, pároddal-, haverjaiddal-, vagy a cégeddel egy felejthetetlen quados programra!

Az X-Treme Quad Parkunkban is FIZETHETSZ A SZÉP KÁRTYÁDDAL!

.

.

*Webes rendelés esetén az előreutalásos fizetési módot választd és a megjegyzésbe ird, hogy Szép kártyával fizetnél!

.

vissza a hírekhez >>