Jégeralsó újragondolva

Jégeralsó újragondolva
Jégeralsó újragondolva
2020.01.26
A világ halad és ha a bajuszkötő, a gatyamadzag, a kapca vagy a hálósipka már nem mond semmit, az még nem azt jelenti, hogy a jó öreg jégergatyó sem létezne már! Sajnos azonban el kell fogadnunk, hogy a susogós melegítőkkel, műbőrdzsekikkel együtt a jó öreg jégeralsót is lassan időszerű lesz lecserélni!

Az előrejelzések szerint ismét nem marad el a tél. Csúcskategóriás Brubeck és gazdaságos Radical aláöltözetek megoldást jelenthetnek a problémára!

Az emberiség télen is régóta motorozik, síel, melózik, sportol és változatlanul át tud hűlni test meg ízület. Ezzel együtt a hi-tech már ide is beszivárgott, úgyhogy nem arra a Röltexben kapható, varrás mentén feslő, igen esztétikusan besárguló, fehér pamutból készült csodára kell gondolni, ami a szó szoros értelmében úgy állt, mint tehénen a gatya.

Tegyük fel, hogy zord idő ide, vagy oda, motorra kell pattannunk. Kétkerekűnkkel el kell indulnunk a városba, kisebb eséllyel némi kanyarvadászatra! Hamarosan szembesülünk a problémával, hirtelen a nyakunkba szakadnak a mínuszok. Tenni kellene valamit a dolog fizikájával!


Figyelj, rögtön mondjuk a megoldást a testi bajaidra: a bőr/cordura/űranyag gúnya alá föl kell rántani egy Radical Eagle, Brubeck Dry, vagy Cooler aláöltözetet! Ezzel abszolút kényeztetheted magad, de ha a Radical Edge, Brubeck Thermo, vagy Brubeck Merino cuccot választod, hidd el a thermohatás is működni fog...!

Nézzük mindjárt a világ élvonalába tartozó termékeket!

.

.

Brubeck Balaclava maszk

A DRY Body Guard technológiával készült szövetből, varratok nélkül készült maszk rendkívül gyors nedvességelvezetést biztosít, amivel segíti a bőr szárazontartását a nehezebb sport aktivitások során is.

.

.

.

.

Brubeck Body Guard thermo, technikai, alsókesztyű

A DRY Body Guard technológiával készült szövetből, varratok nélkül készült alsókesztyű rendkívül gyors nedvességelvezetést biztosít, amivel segíti a bőr szárazontartását a nehezebb sport aktivitások során is.

.

.

.

.

Radical maszkok

Bármely Radical, Termoaktiv maszk jó választás, ha egy kényelmes, légáteresztő és gyorsan száradó alapanyagból készült terméket keresünk.

.

.

.

Radical Eagle technikai aláöltöző szett

Minőségi hosszú aláöltöző különleges tulajdonságokkal rendelkező szövetből, amely alkalmas mindenféle sport tevékenységhez, aktív mozgáshoz.

.

..

.

.

Brubeck Dry, technikai aláöltözők

Minőségi hosszú aláöltöző DRY technológiával készült, vékonyabb szövetből, amely alkalmas mindenféle sport tevékenységhez, aktív mozgáshoz.

.

.

.

Brubeck Cooler technikai aláöltözők

Minőségi, unisex, hosszú aláöltöző Cooler technológiával készült szövetből, amely alkalmas motorzáshoz, illetve egyéb, nehezebb, sport tevékenységhez.

.

.

.

.

Radical Shooter technikai aláöltöző szett

Minden évszakban ideális motorozáshoz, extrém sportokhoz, és egyéb szabadidős tevékenységhez.


.

.

.

.

Radical Edge technikai aláöltöző szett

Minden évszakban ideális motorozáshoz, extrém sportokhoz, és egyéb szabadidős tevékenységhez.

.

.

.

.

Brubeck Thermo technikai aláöltözők

A THERMO férfi elasztikus felső, kiváló minőségű rétegzett szövetből készül, mely ideális a téli, hidegebb időszakban.

.

.

.

.

.

Brubeck Merino technikai aláöltözők

Az extreme, merino aláöltöző minőségi Merino gyapjúból készült, ideális a téli időszakra és hidegebb napokra mindenféle aktív tevékenységhez.

.

..

.

Úgyhogy a grószfati meghitt, kicsit dohos szaga már végérvényesen a múlté! Akár a Radical-, vagy Sesto-, akár a Brubeck, motorosoknak tervezett Cooler, vagy a Dry, Thermo, illetve Merino vonalat választjuk, un. termoaktív tulajdonságú, ezüstszál tartalmú, antiallergén alapanyagokat találunk, amik melegen tartják az ízületeket és elvezetik a testfelületről a nedvességet.

...és végül nem utolsósorban, de meg kell jegyeznünk, hogy a piac legkedvezőbb árain juthatsz ezekhez a termékekhez az RMC Motorosboltban Törökbálinton, illetve a Fokt Motoros Boltban és kiemelt partnereinél!


vissza a hírekhez >>