5.lecke, hogy ott is maradjon

5.lecke, hogy ott is maradjon
5.lecke, hogy ott is maradjon
2018.11.08.

ABUS lezárók MOST, még a szezonban 20%-KAL OLCSÓBBAN!!!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, hogy akkor is meglegyen a motorod, sisakod, kabátod, cuccaid!

Nos, végre elérkezett, amire egész télen vártunk: a negyven fokban viselt bőrgatya tagadhatatlan altesti örömei... de azért más boldogságot is jelent a nyár: az elaggott darab helyett veszünk egy új sisakot, anya kap egy akciós kabátot hozzá, fölpakoljuk a vasat a szokásos 3 köbméternyi túrafelszereléssel, aztán irány a soha véget nem érő aszfaltcsík! Az első jelentősebb hágó leküzdését követően, a megfáradt motoros elpihen az alkonyatban egy kellőképpen kényelmesnek tűnő, útmenti csehóban és megelégedetten konstatálja, hogy azért vannak még dolgok a világban, amik működnek. Pl. az első gyöngyöző falú korsó sör néhány száz kilométert követően.

A világbéke aztán hamar szerteillan, ha az ivóból kikacsázva, hősünk azt konstatálja, hogy hiányzik a sisak, dzseki, a táska, vagy az egész vas, úgy mindenestül. Pedig olyan alaposan felkészült a tekergésre!

Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a csavargás abban a békés mederben folyjon tovább, amelyben elindult?

Végtelenül egyszerű: a tagadhatatlanul fontos esővédelem és láncolajozás bebiztosítását követően, törődjünk kicsit azzal is, hogy maradjon elázni- és olajozni való! A megoldások pedig zavarba ejtően sokrétűek lehetnek, az évszázados tapasztalattal bíró ABUS kínálatában csak arra az igényre nem találunk semmit, ami nem is létezik:

.

.

-ami a sisakot, kabátot, csomagot őrzi (olyan elegáns,mint az Operaház ruhatára) (részletek ITT)

…és mit tehetünk az egész motorért?

-a leggyorsabban felhelyezhető és legkisebb féktárcsazár, most 9.590 Ft helyett 5.490-ért (részletek ITT)

-aztán csak Nálad nincs nagyobb és erősebb, az előbbi tárcsazárnál azért akad (részletek ITT)

-egyesek 100 decibellel üvöltenek, ha babrálják (részletek ITT)

-ha meg még egy brutál lánccal is megkombinálod a dolgot, hidd el, csak legyinteni fognak rá a legsötétebb külvárosi sikátorban is és keresnek valami más áldozatot (részletek ITT)

-vagy ha csak egyszerűen egy jó, odazáróláncot akarsz (részletek ITT)

.

.

De ne kelljen már annyiszor mondani: ha féktárcsa zár, akkor memo kábel, már ha nem szeretnél a komáid előtt egy dupla leszúrt rittbergerrel indulni! (részletek ITT)

Mármost, ha a gagyival már megütötted a bokád, vagy ha az értékeid védelmében nem igazán szeretsz belemenni bizonytalan kompromisszumokba, válaszd az ABUST, ők már a múlt század első felében is lakatokkal bíbelődtek, láttak már ezt-azt. Törökbálinton várunk az összes tapasztalatuk eredményeivel!

...és most ABUS lezárók, még a szezonban 20%-KAL OLCSÓBBAN!!!

vissza a hírekhez >>