...hideg ellen orvosság a motorosnak.

...hideg ellen orvosság a motorosnak.
...hideg ellen orvosság a motorosnak.
2017.01.24.

Tegyük fel, hogy zord idő ide, vagy oda, motorra kell pattannunk. Kétkerekűddel el kell indulnod a városba, kisebb eséllyel némi kanyarvadászatra! Hamarosan szembesülsz a problémával, hirtelen a nyakadba szakad Szibéria. Tenni kellene valamit a dolog fizikájával!

Figyelj, rögtön mondjuk a megoldást a testi bajaidra: a bőr/cordura/űranyag gúnya alá föl kell rántani egy Brubeck Dry aláöltözetet! Ezzel abszolút kényeztetheted magad, de ha a Brubeck Cooler, vagy Brubeck Merino cuccot választod, hidd el a thermohatás is működni fog...!

Nézzükük a világ élvonalába tartozó Brubeck thermoaktív cuccait... és mindjárt csökkentett, igen kedvező áron!

...akár a Brubeck Cooler (részletek ITT), Dry (részletek ITT), akár a Thermo (részletek ITT), vagy a Merino (részletek ITT) vonalat választjuk, ezüstszál tartalmú, antiallergén anyagokat találunk, amik melegen tartják az ízületeket és elvezetik a testfelületről a nedvességet.

..

Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a gazdaságosabb B-Star Radical cuccok (részletek ITT).

.

No és ne feledkezzünk meg a már nemzetközi piacokon is többször bizonyított B-Star neoprén izületmelegítő protektorainkról sem (részletek ITT)!

.

Vékony, vastag, női, férfi, gyerek, alsó, felső, zokni, kesztyű, maszk, van minden, mint a jó búcsúban, irány az RMC Törökbálint, csak a jegesmedvék vannak felmentve!

(A maszkok, vesevédők közül IDE kattintva válogathatsz!)

.

Ha meg már kezdenek lefagyni az ujjvégeid, javasolnám a Grand Canyon protektor nélküli és protektoros téli kesztyűit! ( részletek ITT! )

vissza a hírekhez >>