Farsangi valami ...

Farsangi valami ...
Farsangi valami ...
2014.02.23.

Nyertél jelmezversenyt alsóban?

… félig leoltott villanyfény mellett, szolid feles hangerőn nyomott Modern Talking, az úttörővezetők árgus pillantásaitól kísérve? Egyszerre rajtol rá mindenki az osztály „jónőjére”? Egy kis szemezgetés hamvas ifjúkorunk itt-ott cikis, néhol romantikus farsangjaiból.

Na, ilyesmit nem ígérhetünk, bár manapság egyre inkább vevők az emberek minden baromságra, ami a nyomott korszak idejéből való. Azt mondják, már iparág a retró, és bár szerény szerkesztőségünk is - különösen jelentősebb mennyiségű maligánfokok elfogyasztását követően - nagy rajongója ennek a vonalnak, de azért valljuk be őszintén, ez már a szenilitás, a jótékony aggkori agylágyulás első csalhatatlan jele. Hiszen rendben van, az építőtáborban végigdúlt gyümölcsös és leánybarakk, meg a tábortűzből kihúzgált részegek azért mindenkiben kellemes emlékként élnek, de ki merengene hasonlóképpen párásodó szemekkel, mondjuk egy kiadós havas esőben, a szovjet hősi temetőben előadott november 7-i koszorúzáson? Szóval hajlamosak vagyunk csak a szépre emlékezni.

Ellenben, miután nagy részünk ezzel együtt úgy gondolja, hogy azért áll még előttünk valamennyi jövő, javaslunk hasonló emlékekkel feltankolni, amik aztán majd muníciót szolgáltathatnak, amikor a motoros grószpapi a kandalló előtt, pokrócba bugyolálva próbálja negyvenedszerre felidézni ugyanazokat a heroikus élményeit, csak már az unokákat sem fogja érdekelni, lévén már mind ivarérett és inkább érintett a fajfenntartás ősi ösztönei által. De mindez persze ne akadályozzon senkit az élmények halmozásában, mert amit ma kiélvezhetsz… a többit ismerjük.

A fentiek szellemében tehát előre, pajtások:

Törökbálint viszonylatában március 01-ig, 30.000 Ft feletti vásárlás esetén 5.000 Ft-os vásárlási utalványt adunk ajándékba!

Tehát ha végig akarod farsangozni a fél országot, érdemes továbbra is figyelemmel kísérni szolid hangulatjelentéseinket!

Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható!

vissza a hírekhez >>