Kicsi maffiózó-palánta, ebben a göncben akarsz kimenni a flaszterra? Na figyelj, ezt is elintéztük neked...

Kicsi maffiózó-palánta, ebben a göncben akarsz kimenni a flaszterra? Na figyelj, ezt is elintéztük neked...
Kicsi maffiózó-palánta, ebben a göncben akarsz kimenni a flaszterra? Na figyelj, ezt is elintéztük neked...
2014.12.22.

A Szindikátus köszönetet mond minden tagjának, aki bűntársa lett a korábbiakban!

...aztán ha jót akarsz magadnak, ballagj ki Törökbálintra, vidd el a régi, madárijesztő gúnyádat, azt beszámítják neked 20%-ba, de még egyszer ne kerülj nekünk ilyen cuccban a szemünk elé!

...hallgass a nagy öregre, lehet, hogy már lassan ütök, de még nagyot! Láttam én már egyet-mást az utcán, síró díjbirkózót meg szűz örömlányt, hidd el nekem, a fellépés az már fél siker! A másik fele persze rajtad múlik, de tehetséges gyerek vagy te, meg apádat is ismertem, igaz, tőle nem tanulhattál túl sokat, ahhoz hosszúak voltak a letöltendő évei... na mindegy, a vér nem válik vízzé, bár néha hasznos lenne, már amikor túl sok bűnjel marad. Szóval figyelj ide, itt mindenki sokat vár tőled, nekünk már a t...ünk tele van az iparral, ideje lenne már, ha végre valaki más is tolná már a szekeret, nem csak a markát tartaná mindenki! Szóval nagy jövő áll előtted, fiam, de ne csináld már, ebben a szakadt, fakó gúnyában hogy nézel már ki, miért akarsz már a küszöbről hendikeppel indulni? Eredj, azt ballagjál ki Törökbálintra, öltözzél már fel rendesen, ne legyen szégyen veled végigmenni az utcán! Tanuld már meg, mi itt vagyunk valakik, itt ránk felnéznek, nem mehetsz ki akárhogy az utcára! Hogy nincs pénzed? A te korodban még nekem sem volt... egyébként meg nem keversz te össze engem a nemzeti bankkal? Na jó, ide figyelj, még egyszer segítek neked egy tippel, de aztán állj már a saját lábadra! Szóval vidd ki ezt a madárijesztő cuccot is Törökbálintra, lezsíroztam velük, beszámítják neked az új cuccba 20%-ba, de most már szedd a lábad, azt indulj meg feléjük és még egyszer ne kerülj így a szemem elé!

A következő cuccaid jöhetnek szóba cserealapként

  • bukósisak
  • motoros ruházat
  • motoros csizma
  • motoros kesztyű
  • egyéb, motoros felszerelés

amelyeket szigorú elszámolás alapján beszámítunk hasonló új termék vásárlása esetén!

Az elszámolás alapja az új termék vételára, amelynek 20%-át* ajánljuk fel a régi, leadott termékért!

A régi, befogadott termékeket állapottól függően a későbbiekben piszkos üzelmeinkhez, esetleg egyéb tetemek elrejtéséhez használjuk majd fel!

A Szindikátus külön határozat alapján kiterjesztette a beszámolási üzelmeit egyéb alkatrészeire, amelyeket a következő feketelista határoz meg:

  • akkumulátorok
  • fékbetétek
  • láncok, lánckerekek
  • kormányok, kormányalkatrészek
  • egyéb motoros alkatrészek

Most még nem késő, hogy kicseréljétek...!

A Nagytiszteletű Vezetés továbbá megelégelte, hogy nem mennek olajozottan a dolgok! Úgyhogy a bajok elkerülése érdekében továbbra is rendkívül kedvező CASTROL olajárakat biztosít!

A korábbi ajánlatot a Szindikátus december 29-től újra kiterjeszti, ha csak felsőbb utasításra, készlethiány miatt közben meg nem szünteti!

*Az ajánlat nem vonatkozik a mindenkori akciós termékekre és más kedvezményekkel nem összevonható!

vissza a hírekhez >>