Csúcsprotektorok a nyári motorozáshoz

Csúcsprotektorok a nyári motorozáshoz
Csúcsprotektorok a nyári motorozáshoz
2015.07.07.

A Zandona protektorok kivitelezése innovatív kutatásokon és a profi protektorok világpiacán nyert széleskörű tapasztalatokon alapul, amelyet a tervezés, a tesztelés és a hitelesítési tanulmányok egészítenek ki.

Az ütésenergia-elnyelő képesség nem az egyetlen védelmi funkció, amelyet egy gerincprotektor megvásárlásánál figyelembe kell venni: az átfúrhatatlanság, a behatolhatatlanság és a torziósnyomaték-rezisztencia mind olyan védelmi funkciók, amelyek megtalálhatóak a Zandona termékeknél.

Számos konkurens termékről hirdetik, hogy magas szintű izzadtság elvezetési funkcióval rendelkezik (sokszor ez a reklámokban kommunikált egyetlen előny), annak érdekében, hogy az adott termék vonzóbb legyen. Ugyanakkor – elérendő a magas abszorpciós szintet, - nem hívják fel a vásárlók figyelmét e termékek nagy vastagságára és/vagy súlyára, míg más – ettől jóval fontosabb – funkciók emiatt elvesznek.

A Zandona kutatás-fejlesztés (K+F) laboratóriumában nemcsak azon munkálkodnak, hogy a termékek megfeleljenek a termékhitelesítéshez szükséges követelményeknek, de figyelnek arra is, hogy a termékek egyre kiválóbb minőségben készüljenek, miközben a teljesítmény, a stílus és a kényelem összhangja is egyre fejlettebb lesz.

Protektoros védelmi rendszerek

Műanyag borítás: a konkurens termékekkel szemben rendkívüli átfúrhatatlansággal és behatolhatatlansággal rendelkezik.

Anti torzió: a gerincvédők lehetővé teszik a gerincoszlop természetes mozgását, ugyanakkor az antitorziós kialakítás révén csökkentik a veszélyes, hátrafele történő csavarodás esélyét.

E.V.C.: vízálló ütéselnyelő réteg, amely (+40°C-os hőmérsékletig) rendkívül jó teljesítmény-súly-vastagság aránnyal rendelkezik (lásd Level 2).

Minden egyes termékfejlesztés alapja egy előzetes ergonómiai tanulmány:
kulcsfontosságú tulajdonság a biztonság mellett a kényelem.

A felhasznált anyagra kiemelt figyelmet fordítanak: speciális olasz / európai származás, légáteresztő, szellőzőnyílásokkal ellátva.

A Zandona protektorok súlyának és vastagságának optimalizálása érdekében a termékek kivitelezése
műszaki mérnöki kutatásokon és tapasztalatokon alapul, míg ergonomikus és különböző kialakítású komplex struktúrák épülnek.

A gerincvédők lehetővé teszik a gerincoszlop természetes mozgását, ugyanakkor az antitorziós
kialakítás révén csökkentik a veszélyes, hátrafele történő csavarodás esélyét.

A protektorok kiváló ütésenergia-elnyelő képességgel rendelkeznek, az egymással összeköttetésben álló hátlapoknak köszönhetően az ütési energia a teljes védelmi felületen oszlik szét.


A Zandona termékekkel szemben támasztott speciális követelményeknek eleget téve, az általános teljesítmény optimalizálása céljából, valamint a különböző minőség elérése érdekében a protektorok többsége különböző természetű és összetételű anyagok ötvözetéből áll.

A protektorok kiváló ütésenergia-elnyelő képességgel rendelkeznek, az egymással összeköttetésben álló hátlapoknak köszönhetően az ütési energia a teljes védelmi felületen oszlik szét.

A szellőzőnyílásokkal ellátott műanyag borítás szilánkmentesen törik, a perforált panelek javítják a szellőzést, a háttal közvetlenül érintkező alaplap légáteresztő és antibakteriális kivitelű, és elvezeti az izzadtságot.

Ha további információra van szükséged, Zandona protektorainkat erre a linkre kattintva tekintheted meg!

vissza a hírekhez >>