Céges csapatprogramok TEREPPERVERZEKNEK

Céges csapatprogramok TEREPPERVERZEKNEK
Céges csapatprogramok TEREPPERVERZEKNEK
2018.11.26.
Megérkezel, mint konszolidált városlakó...
...és távozol, mint...
Na nem, nem teljesen vademberként. Nem egy őserdő hőseként, sem lakatlan sziget számkivetettjeként. Ennél ez sokkal rosszabb: tereppervez válik belőled! De azért ne félj, nem fog fájni. Bár az átalakulás letörölhetetlen nyomokat fog hagyni mind a küldődön, mind pedig a pszichéden! De lássuk csak pontosan, lépésről lépésre, már amennyi nyilvános a züllésből!

Szóval megérkezel autóval, vonattal, kék busszal, tulajdonképpen tök mindegy, a sarkon tesz le mindegyik. Hogy minek a sarkán? A Bányáén... tudod, az az a nem túl bizalomgerjesztő cucc, mindenféle elhagyatott épületekkel, külszíni fejtés, hangulatos por és állítólag, évtizedekre visszamenőleg, ez-az nem kerül elő belőle és soha többet nem hall felőlük senki... na szóval, ha még mindig úgy érzed, hogy elég tökös legény/leány vagy, akkor befordulsz a sarkon. Mi ott várunk rád az ördögszekerekkel, kissé kaján, kissé perverz vigyorral a képünkön, pont úgy, ahogy áldozatokra szokás várni... aztán szépen fölkapatsz az ördögszekérre, nem baj, ha nem tudsz ördögszekerezni, majd mi megtanítunk rá! Közben bejárhatod a régi bánya szerpentinjeit, végig vágathatsz az elhagyott üzemépületen (magad elé képzelheted a multi irodáját, ahol hétfőtől péntekig gályázol), lehorgonyozhatsz a bányató feletti magaslaton, élvezni a panorámát... de ha akarod, főzünk neked, vagy a gyereked haverjainak (nem a nappalidat szántják fel), csapatépítünk, bármit, amit csak ki tudsz találni!
Na és akkor még nem beszéltem törökbálinti-, Érd-Sóskút környéki és várgesztesi csapatprogramjainkról és erdei túráinkról...! Most igazi quados terep vár mindenhol egyéni és céges Vendégeinkre egyaránt!

Elérhetőségek: www.quadtours.hu , info@quadtours.hu


vissza a hírekhez >>