Amazonok a frontvonalon

Amazonok a frontvonalon
Amazonok a frontvonalon
2014.07.30.

Méltatlan dolog lenne megfeledkeznünk a hadviselés legszebb, legfelemelőbb és legizgalmasabb vonásáról. Nem, ezúttal nem egy szaftos fegyverletételről van szó, bár az sem elhanyagolható élmény, de tudunk még ennél is izgalmasabbat mondani: az amazonok! Kik is ők (nem, ezúttal nem internetes áruházról van szó...), a harcmezők kicsit titokzatos részesei?

Állítólag Kis-Ázsiában volt a főhadiszállás, mégpedig lombok közé épített kulipintyók formájában. Mielőtt a beszűkült látókörű hím csatalovak felsóhajtanának, hogy bár csak feljuthatnék én azok közé a lombok (és egyebek...) közé, tisztázzuk: meglehetősen eredményes harcosok voltak az amazonok, eljutottak Görögországba, Egyiptomba is, tehát nem biztos, hogy egy betolakodó feltétlenül úgy járt volna, mint a harmadosztályú 18+ filmek klisészerű jeleneteiben...

Az amazonokról pedig tudni kell, hogy ma is közöttünk járnak, akarom mondani, gurulnak. Változatlanul rejtőzködő életmódot folytatnak, csak úgy elsuhantukban válnak gyanússá, amikor hétköznapi ródeós utánuk néz, hogy rendben, egy barázdáltabb múltú rocker is be tudja így fonni a haját, ha nem akarja, hogy már a Velencei tó magasságában fojtogassa, de azok a vonalak... az a testtartás... szerencsére a rockereknél még nem kérdés a nemi indentitás, ilyen szempontból is konzervatív társaság, úgyhogy ilyen tünemény elillanásával biztosak lehetünk abban: egy mai amazon volt!

Igen ám, de az amazonoknak, pontosan az előbbiekben részletezett vonásaik okán saját alkatuknak megfelelő felszerelést igényelnek. Túl azon, hogy egy normál férfi cucc úgy állna rajtuk, mint azon a bizonyos békés kérődzőn a gatya, és a férfiszemek több gigapixel gyönyörűségről lennének kénytelenek lemondani, még ott van a biztonság kérdése is. Ha valami nincs megfelelő helyen, akkor nyilván nem is tudja a kellő áldásos hatását kifejteni, sőt, még több kárt is okozhat, mint amennyi hasznot hajt!

Tehát amiképpen magyar égre magyar ufót, aképpen az amazonok is kapják meg a maguk felszerelését! Csizma, nadrág, kabát, sisak, protektorok - most minden a hölgyek elképzeléseinek és különleges igényeinek megfelelően, a törökbálinti depóban! Tessék szíves lenni már egy kicsit shoppingolni...!

Részleteket a felszerelésekről ide kattintva tekinthetsz meg!

vissza a hírekhez >>