Öltözz alá dögösen!

Öltözz alá dögösen!
Öltözz alá dögösen!
2019.01.04.

A világ halad és ha a bajuszkötő, a gatyamadzag, a kapca vagy a hálósipka már nem mond semmit, az még nem azt jelenti, hogy a jó öreg jégergatyó sem létezne már!

Az emberiség télen azóta is motorozik, síel, melózik, sportol és változatlanul át tud hűlni test meg ízület. Ezzel együtt a hi-tech már ide is beszivárgott, úgyhogy nem arra a Röltexben kapható, varrás mentén feslő, igen esztétikusan besárguló, fehér pamutból készült csodára kell gondolni, ami a szó szoros értelmében úgy állt, mint tehénen a gatya.

Nézzük mindjárt a világ élvonalába tartozó Brubeck termoaktív cuccait... az idéntől jelentősen csökkentett, a piacon legjobb áron!

...akár a Brubeck Dry, a Cooler, akár a Thermo, vagy Merino vonalat választjuk, ezüstszál tartalmú, antiallergén anyagokat találunk, amik melegen tartják az ízületeket és elvezetik a testfelületről a nedvességet. (részletek ITT)

.

.

Úgyhogy a grószfati meghitt, kicsit dohos szaga már végérvényesen a múlté, illetve hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a gazdaságosabb Sesto Senso- és Radical cuccok (részletek ITT).

.

No és ne feledkezzünk meg a már nemzetközi piacokon is többször bizonyított B-Star, neoprén védőinkről sem, ahol a legújabb, kivehető protektoros változatot már 7.990 Ft/pár összegért elviheted! (részletek ITT)!

.

Vékony, vastag, női, férfi, gyerek, alsó, felső, zokni, kesztyű, maszk, van minden, mint a jó búcsúban, irány az RMC Törökbálint, csak a jegesmedvék vannak felmentve!

(A maszkok, vesevédők közül IDE kattintva válogathatsz!)

vissza a hírekhez >>