A Te kabátod mit tud?

A Te kabátod mit tud?
A Te kabátod mit tud?
2015.04.29.

Van az úgy... és most nem egy nyári slágerszöveg következik, bár tudvalevő, hogy tavasz tájékán nem csak a vasak kerülnek elő a pajták mélyéről, de egyéb szívszerelmes élettani hatások is tobzódnak...

....szóval van az úgy, a legjobbakkal is megesik, hogy elesik. Egy jó hempergőzés a lószaros kanyarban, egy pont középre vett villamossín után könnyed piruett a megállóban, lazára vett háton csúszás a veszteglő autósorok között és a produkciók sorát ki-ki vérmérséklete és témába vágó tapasztalatai szerint folytathatja. A lényeg: maradjon bőr a becsesebb részeken (ilyenkor előtérbe kerül a "minden fontos" szabály), ne reccsenjen-csavarodjon semmi, hogy a rongyok leporolását követően vidám kocsmai sztorivá nemesedjen az egész történés. Ehhez pedig sok minden kell, de egy jó kabát elengedhetetlen! Például a B-Star One Way kabátja pont ilyen...!

B-Star One Way....esetleg elérhető kék és piros színekben!

Te biztos vagy abban, hogy amit most használsz, az tutira túléli mindezt? Mert ha csak egy fikarcnyi kétséged van, ne kockáztass: most Törökbálinton olyan cuccokkal várunk, amelyeknél a fentieket ki is próbáltuk... és a kiválasztott kabáthoz még egy Abus Buffo 305 féktárcsazárat is adunk, hogy a vas is biztonságban legyen! Még csak semmi csúnyát sem kell tenned érte...!

Az ajánlat 2015. 05.02-től 2015 05.09-ig érvényes!

vissza a hírekhez >>