3.lecke: a motoros farmer

3.lecke: a motoros farmer
3.lecke: a motoros farmer
2018.08.06.
Nem mertél még útnak indulni a rekkenő hőségben?
A nyári meleg nem csak a motoros ruhákban kellemetlen...

Akkor tegyük mérlegre a tényeket: egyrészről ott nyári forróság. Másrészről viszont hihetetlen és váratlan motoros élmények várnak ránk, ha a globális felmelegedéshez történő alkalmazkodás jegyében kicsit lazítunk a felszerelésen. Végül is a dínók is azért haltak ki, mert olyan mereven ragaszkodtak a régi dolgokhoz... És még csak nem is kell odaverni magunkat, vagy tangában motorozva demonstrálni a leszarom életfilozófiánkat. Elegendő a kabátot egy hosszú ujjú flanel pulóverre cserélni (az mégsem olyan súlyos felelőtlenség), majd Kecskemét környékén, békés 80-al poroszkálva tesztelni, hányszor tud megcsípni minket a pulóver ujján berepülő darázs az alatt a pár másodperc alatt, amíg - amolyan önuralmi gyakorlatként -biztonságosan félreállunk...

Van tehát megoldás a biztonság kontra mozgó szauna problémakörben? Van hát! Mi most az álmatlan éjszakáinkon fogtuk Törökbálinton a jó kis utcai farmergöncöket és "motorosítottuk" azokat.

Gatya fronton nyáron mindenképp a farmerra esküszünk! Egyes típusaiba kevlárbetéteket helyeztünk, amely olyan anyagból van, hogy az aszfalton csúszkálva sem fognak a nemesebb testrészek elkopogatni.
...illetve a kritikus pontokon ütéselnyelő tepsikkel is felszerelhetővé tettük (ITT találsz ilyesmi cuccot).

.
.
.

De ha a preferencia a dugóban araszoló A8-asok rendszabályozása ajtórugdosással, akkor sokkal praktikusabb egy, akár a pálmafás klottgatyára felhúzható, ütéselnyelő protektorral ellátott, neoprén térdvédő! (ITT megnézheted, ha kedvet kaptál hozzá!)
.
..

.
.
vissza a hírekhez >>