Védekezz biztonságosabban és olcsóbban!

Védekezz biztonságosabban és olcsóbban!
Védekezz biztonságosabban és olcsóbban!
2017.12.01.
Úgy vagyunk vele, mint egykor a Delta!
Megvan még a Delta, az egykori tévéműsor?
Legszebb emlékeim szerint nagyjából úgy volt, hogy a vasárnap délelőtt Tenkes Kapitánya, aztán ebéd, rövid pihegés és a hétfői műsorszünet előtti nekibuzdulásként következett a Delta, a jellegzetes zenéjével, a hóviharban küszködő expedícióval, amit különösen kéjes volt a fűtött szobában, a fotel mélyéről szemlélni. Majd Kudlik Júlia, akiről a hírolvasó asztal mögött ülve nem is látszott, hogy milyen sudár, a megdöbbenés rendre akkor jött, amikor állami ünnepek kapcsán, a népet magasröptű Önök kérték műsorral ajándékozták meg, amiben örökzöld szám volt kettőse Antal Imrével.

Szóval ült Kudlik Juli a feje fölé függesztett TU144 (nesze neked, Concorde!) szolidan erotikus hajtóműve alatt és robbant a bomba: betámadtuk a gaz kapitalista autóipart, felsejlett a jövő a Zaporozsecek és Zsigulik feletti horizonton: jön a Lada Samara! Ki is vesézték kellőképpen a műszaki csodát, mindenféle menetpróbák, sorra vették a műszerfal kimeríthetetlen funkcióit, de nekem gyerekfejjel egy olyan varázslat ragadt meg, hogy ezután a társadalmi munkában megfáradt dolgozónak nem kell az ablakot le-fel kurblizgatnia, ha csálé a külső tükör, mindez megoldható egy belső karocska állítgatásával! Kérem szépen, mi ehhez képest a Holdra szállás!

És hol is a párhuzam a fenti, legendás történések és a Hírlevelünk témája között? Nos, egy kicsit mi is hasonlóképpen jártunk neoprén védőfelszereléseink kapcsán. Az korábbi híradásban valamelyest beharangoztuk, de akkor még nagyrészt gyártás alatt voltak, most pedig máris jelenthetjük: a termékek elérhetők...és mitöbb, rögtön hihetetlenül kedvező, bevezető áron!
Amint a mellékelt ábra mutatja: a szenzáció egy perforált neoprén alapanyagból készült térdvédő, kivehető, Level1 minősítésű, intelligens, SAS TECH protektorral!
.
.
PRK térvédő: Bevezető át 13.590.- helyett most 9.990 Ft
.
.
A fenntartható haladásba vetett hitünket pedig az bizonyítja, hogy míg az АВТОЕКСПОРТ óriásvállaltnak néhány évre volt szüksége az újdonság piaci bevezetéséhez, addig nálunk ez pár nap alatt átfutott és a termék is igazából most vált szezonálissá.
Akkor tehát: védekezésre fel!
vissza a hírekhez >>