Talmáék az Üvegtigris folytatásában

Talmáék az Üvegtigris folytatásában
Talmáék az Üvegtigris folytatásában
2010.08.03.

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro tusfürdõs fõszponzoruk jóvoltából íródtak bele a forgatókönyvbe, de a szerepekrõl persze a 2011-es prömierig nem tudhat senki semmi közelebbit. Egy biztos, egy esti jelenetben, és prominens „szinténzenészek” társaságában várhatjuk motoros világbajnokunk feltûnését.
Egy szép hosszú éjszaka alatt leforgatott jelenetben Talma és Stefano Várkonyi Andreával, Szalay Balázs és Bunkoczi László tereprali versenyzõkkel, Benik Balázs rali bajnokkal, Németh Ottóval a Right Guard Dakar Team csapatvezetõjével és Rácz Félix sportmanagerrel szerepelnek majd együtt..

„Hatalmas megtiszteltetés egy igazi klasszikus folytatásában szerepelni.” – mondta Talma. „Az Üvegtigris az egyik kedvenc filmem, és mivel én is sok idõt töltök lakókocsiban, nálunk a film több szálló igéje már a mindennapok része. A „Lali, rossz helyen van ez a kocsi!” szinte minden parkolásnál elhangzik, de több hasonló mondat is beépült a szóhasználatomba. Várhatóan alakításomért nem jár majd Oscar, de itt valóban a részvétel volt a fontos. Hajnali ötig tartott a felvétel, a stáb nem tudom, hogy bírja ezt hónapokon át, december megláthatjuk a hosszas munka eredményét.”

vissza a hírekhez >>