Super-Moto-Cross verseny nem akármilyen lehetőséggel.

Super-Moto-Cross verseny nem akármilyen lehetőséggel.
Super-Moto-Cross verseny nem akármilyen lehetőséggel.
2013.01.29.

Amenyiben veszel egy jegyet a Syma csarnokban megrendezésre kerülő Super-Moto-Cross versenyre, és Te vagy a szerencsés, akkor verethetsz egyet Grillmayer Gábor motorjával!

Részletekről a helyszínen kaphatsz tájékoztatást.

Lényeg, hogy ne dobd el a belépőt! A többi a szerencsén múlik!

Némi kritika érte a fapadlót és a pálya nyomvonalát, ettől függetlenül azonban hatalmas siker volt tavaly a Budapestre visszahozott teremkrossz verseny. A telt ház előtt zajlódó, pörgős rendezvény a nyolcvanas évek teremkrossz őrületét idézte.

A verseny ismét a Syma csarnokban lesz. Ez egyértelműen kisebb mint anno a Budapest sportcsarnok, de rendezők korábbi próbálkozásai a Sportarénával rendere kudarcba fulladtak, miután az Aréna vezetése meglehetősen rugalmatlan a terem bérleti díjait tekintve. Ugyanakkor a Syma barátságos, szeretik a teremkrosszt és mindent megtesznek, hogy ott lehessen a verseny.

Idén maga a versenypálya nagyot változik a tavalyihoz képest. Lényegesen gyorsabb és egyszerűbb lesz. Ez nem azt jelenti, hogy könnyebb, csak az akadályok lesznek egyszerűbbek. A pálya nyomvonala azonban hasonló lesz a tavalyihoz.

A teremkrosszon összesen három kategória állrajthoz: a nemzetközi Open, az Amatőr Open és a kicsik az MX 85-ben. Illetve lesz Supermoto.

Bárki nevezhet, akinek van jártassága a motorversenyzésben. Online nevezés a szervező oldalán lehetséges. Napi licenc váltása a helyszínen lehetséges.

A versenyzők közt számíthatunk 2 Supermoto Európa bajnok

és számos nemzeti bajnok résztvételére. A mezőny a tavalyi versenyhez hasonlatos lesz. Az aktuális nevezői listát felteszik a www.supermot.hu-ra is.

Európa és Magyarország Motocross és Supermoto elitje mellett tűzzsonglőrök,
gyönyörű lányok, kaszkadőrök, az ország legnépszerűbb táncosai, és megannyi meglepetés teszi látványossá az egyedülálló motoros show-t.

vissza a hírekhez >>