Raptor Kupa amatõr quadbajnokság

Raptor Kupa amatõr quadbajnokság
Raptor Kupa amatõr quadbajnokság
2010.03.02.

A nagy sikerre való tekintettel idén is short track, vagyis – megközelítõleg – sík pályás versenyek lesznek. Az ugratók elhagyása kedvez a szerényebb tudású versenyzõknek, hiszen a legtöbb hátrányt a levegõben szenvednék el tapasztaltabb társaiktól, így a versenyek is szorosabbak lesznek, több izgalmat tartogatnak versenyzõnek, nézõnek egyaránt.



Nevezni az egyes futamokra ugyan a helyszínén kell, mégis többen jelezték elõre részvételüket, egyben lefoglalták rajtszámukat az egész idényre. Már tudjuk, hogy a 250-es kategóriában ismét hatalmas csatákra számíthatunk a Benyó Máté, Béki Martina, ifj. Váradi Ferenc triótól. Ennek a három gyereknek a küzdelme minden alkalommal önálló látványosságnak számít, fiatal koruk ellenére felnõtt tempóban száguldanak (ez nem vicc!), és ugyanilyen keményen harcolnak egymással a gyõzelemért.

http://www.tesztmotor.hu/images/stories/DennyM/Hir/RaptorKupa/2010kedvcsinalo_02.jpg


A 400 cm3 alatti kategória hagyományosan a legszínesebb, az esélyek futamról futamra változnak, a versenyzõk száma és a küzdelem hatalmas, gyakran az ütközések, borulások sem maradnak el. A 400+, vagyis a legnagyobbak osztálya sajnos kénytelen lesz nélkülözni egy színes egyéniséget, ugyanis a mindenkori bajnok Bencsik József (alias Yamaha Joe) – reméljük csak egy idõre – visszavonult a versenyzéstõl. Valaminek a vége valaminek a kezdetét is jelenti, a nagyobb kategóriába lépett Kári testvérekkel felerõsödött mezõnyben hatalmas küzdelmekre számíthatunk a megüresedett trón elfoglalásáért.



És végül még nem beszéltünk Rólad, kedves quados barátom, aki szintén esélyt kapsz arra, hogy megmérettesd magad hasonló tudású, amatõrök között!

Versenynaptár:

1. Május 1. - Csongrág

2. Május 16. - Kecel

3. Május 30. - Kunszentmárton

4. Június 13. - Kecskemét

5. Július 24. - Kiszombor

6. Augusztus 8. - Makó

7. Szeptember 5. - Kecel

8. Szeptember 19. - Kecskemét

vissza a hírekhez >>