Phillip Island GP eredmények (Ausztrália).

Phillip Island GP eredmények (Ausztrália).
Phillip Island GP eredmények (Ausztrália).
2011.10.18.

Királykategóriában az elsõ helyrõl startoló Andrea Dovizioso egy Pedrosával és Simoncellivel vívott fantasztikus csata után harmadikként ért célba. Andrea az egész hétvége alatt keményen megdolgozott azért, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa és megõrizze a tabella szerinti harmadik helyét.

Moto2-ben az AIROH versenyzõi felejthetõ hétvégét tudhatnak maguk mögött. Bár a futam alatt az idõjárás tökéletes volt, néhány technikai probléma elkerülhetetlennek látszott. Andrea Iannone a pénteki szabad edzésen nagyszerû formáját mutatta, de a futam alatt nem találta meg a helyes egyensúlyt és nyolcadikként fejezte be a versenyt. Simone Corsi az edzés alatt elszenvedett egy balesetet és a fájdalmak miatt csak tizenötödikként tudott végezni.

125-ben A Phillip Islanden megrendezett Ausztrál Nagydíjon Nico Terol hatodik, Maverick Vinales nyolcadik, Danny Webb pedig tizedik lett.
Nico egészen a futam feléig a tizenötödik volt, de szerencsére az utolsó körben visszanyerte pozícióját és értékes pontokat zsebelhetett be. A tabellán Nico 25 ponttal van most riválisa Zarco elõtt. A rossz gumiválasztás miatt az AIROH versenyzõje Danny Kent csak a huszonkettedikként tudta befejezni a futamot.

vissza a hírekhez >>