MotoGP Airoh, Assen és Mugello

MotoGP Airoh, Assen és Mugello
MotoGP Airoh, Assen és Mugello
2011.07.05.

Az ASSENI futamon Dovizioso és az AIROH ismét Moto GP-t nyert!





Eredmények:


Moto 125- Nagyon hiányzott az asseni futamról Nico Terol, akinek két rossz esése miatt ki kellett hagynia a versenyt. Ezt leszámítva Nico még mindig az elsõ helyen áll a bajnoki ranglistán, õt követi Jonas Folger.

Moto 2- Anthony West-nek sikerült a negyedik helyre felkapaszkodnia a tizenharmadik helyrõl és bebizonyította, hogy nem tántorítja el az esõ és a hideg.

MotoGP- Andrea Dovizioso ismét gyõzött Assenben a pénteki edzésbalesete ellenére!
Hector Barbera nem vétett hibákat de szerencsétlenségére taktikája nem hozta meg az áhított eredményt. Az asseni hétvégén csak a tizenkettedik lett.

Andrea Dovizioso megszilárdította helyét a bajnokságban. Mögötte Stoner, Lorenzo és Valentino Rossi áll.



MotoGP Airoh, Mugello (Olaszország) 2011.07.04


Eredmények:

Moto 125- Ötödik szenzációs gyõzelmét aratta Nico Terol egy fantasztikus hétvége után Olaszországban. Jelenleg õ vezeti a ranglistát. Maverick-é lett a harmadik helyezés, megelõzve Jonas Folgert, aki elesett a futamon.


Moto2- Andrea Iannone volt a legjobb az összes AIROH versenyzõ közül. A tizennegyedik helyrõl indult és az ötödik helyen végzett.
Érdemes megemlíteni Simone Corsi bemutatóját, aki a huszonharmadik helyrõl kezdte a futamot és a rangsor szerinti hetedik helyen végzett.
A következõ, Sachsenringen megrendezésre kerülõ versenyen Julian Simonnak vissza kellene térnie a mezõnybe, miután kihagyott két hónapot a síp- és szárkapocscsont törése miatt.


MotoGP- Nagyon jó bemutatót tartott Andrea Dovizioso és Mugelloban a második helyen fejezte be a versenyt. Andrea nem vétett hibákat, az élbolyból indult és végigharcolta a futamot Lorenzoval és Stonerrel. Az utolsó körben sikerült megelõznie Stonert, így egy fantasztikus verseny után a második helyen végzett. Lorenzo lett az elsõ Stoner pedig a harmadik helyezett. Hector Barbera szintén kiemelkedõen jól versenyzett. Kihasználva Ducatijának nagyszerû beállításait, ami kizárólag erre a toszkánai pályára készült. Hector a hetedik helyen fejezte be a versenyt Rossival vívott küzdelme után.


Andrea Dovizioso új AIROH sisakjának készítését az alábbi linkre kattintva nézheted meg:
www.airoh.com/Pagine/Video.aspx

vissza a hírekhez >>