Mi tudjuk a receptet hideg ellen!

Mi tudjuk a receptet hideg ellen!
Mi tudjuk a receptet hideg ellen!
2017.12.10.
Gondolom, mindenki elfogadta már azt a tényt, hogy nem lehet mindíg jó idő! Egy kicsit tekintsünk előre: jön a hidegfront! Viharos erejű széllel, napközben is fagypont alatti hőmérséklettel... Mármost náthás motorosnál nincs röhejesebb, úgyhogy néhány jó tanács, mivel téliesíthetnéd legjobban magadat és téli használatban levő vasparipádat!

Tudomány a téli gumiabroncsokról:
Mi az a lamellás szerkezet?
A korszerű téli gumik elengedhetetlen tartozéka. A lamellák kialakítása gyártónként eltér, de fő szerepük azonos: jelentősen megnövelik a kapaszkodó élek számát. Ezzel a csúszós útfelületen javul az erőátvitel és az oldaltartás.
A téli gumik felülete alacsony hőmérséklet mellett is rugalmas marad, így az abroncs hideg úton is megfelelő tapadással rendelkezik. A sokak által már közhelyként ismert 7°C fokos határ esetében tehát nem a levegő, hanem az útfelület hőmérséklete a mérvadó! Így már az októberi hideg reggeleken is előnyös lehet a téli gumi használata!

A Kenda K701 és a Michelin City Grip Winter kimondottan téli használatra fejlesztett motorkerékpárabroncsai segítenek átvészelni a nehéz napokat! Az elérhető méretekről IDE kattintva tájékozódhatsz!
.
.

.
.
.
.
A kéz a hidegnek legjobban kitett testrészünk. Melegen tartására ajánlunk néhány segédeszközt!
Oxford fűthető markolatcsalád (részletek ITT!), B-Star, kormányra szerelhető, univerzális kézmelegítők (részletek ITT)
.
.
.
Aztán ha úgy döntesz, mégis leteszed a vasad, figyelj a következő, jó tanácsra!
Négy nyomós érvet felsorolok, hogy miért használd a XADO üzemanyag stabilizátort, vagy más néven tartósítót! ( részletek ITT! )
  • -biztosítja a motor könnyű indítását
  • -a motor üzemszüneteiben megőrzi az üzemanyagrendszer állapotát
  • -megtartja az üzemanyag eredeti minőségét
  • -eltávolítja a kondenzált vizet és a jégkristályokat az üzemanyagból

Így biztosan elindul tavasszal a motorod anélkül, hogy a teljes üzemanyagrendszert tisztitanod kellene!

.

Ja, bocsánat, majdnem elfelejtettem...! Jöhet még ez a "lemerült az akkumulátorom" téma is! Ha nem akarsz ebbe a helyzetbe kerülni, rendkívül kedvező áron tudunk intelligens akkutöltőket ajánlani!

( részletek ITT! )


Tegyük fel, hogy zord idő ide, vagy oda, motorra kell pattannunk. Kétkerekűddel el kell indulnod a városba, kisebb eséllyel némi kanyarvadászatra! Hamarosan szembesülsz a problémával, hirtelen a nyakadba szakad Szibéria. Tenni kellene valamit a dolog fizikájával!

Figyelj, rögtön mondjuk a megoldást a testi bajaidra: a bőr/cordura/űranyag gúnya alá föl kell rántani egy Brubeck Dry aláöltözetet! Ezzel abszolút kényeztetheted magad, de ha a Brubeck Cooler, vagy Brubeck Merino cuccot választod, hidd el a thermohatás is működni fog...!

Nézzükük a világ élvonalába tartozó Brubeck thermoaktív cuccait... és mindjárt csökkentett, igen kedvező áron!

...akár a Brubeck Cooler, Dry, akár a Merino vonalat választjuk, ezüstszál tartalmú, antiallergén anyagokat találunk, amik melegen tartják az ízületeket és elvezetik a testfelületről a nedvességet. (részletek ITT)

..

Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a gazdaságosabb B-Star Radical cuccok (részletek ITT).

.

No és ne feledkezzünk meg a már nemzetközi piacokon is többször bizonyított B-Star neoprén izületmelegítő protektorainkról sem (részletek ITT)!

.

Vékony, vastag, női, férfi, gyerek, alsó, felső, zokni, kesztyű, maszk, van minden, mint a jó búcsúban, irány az RMC Törökbálint, csak a jegesmedvék vannak felmentve!

(A maszkok, vesevédők közül IDE kattintva válogathatsz!)

.

Ha meg már kezdenek lefagyni az ujjvégeid, javasolnám a Grand Canyon protektor nélküli és protektoros téli kesztyűit! ( részletek ITT! )

.

Aztán a következő, hamarosan aktuális téma, amiről e,mlítést kell tennünk, a KARÁCSONY...

Mégis mi kerüljön a motorosnak a fa alá? Következik a minden évben esedékes, lelkifurdalással egyszersmind vádaskodással teli időszak...

RÉSZLETEK ITT...

vissza a hírekhez >>