Márton napi liba hetek

Márton napi liba hetek
Márton napi liba hetek
2017.11.19.

A Te kabátod mennyibe kerül és mit tud?

Van az úgy... és most nem egy klasszikus slágerszöveg következik, bár tudvalevő, hogy így ősz tájékán nem csak a vasak kerülnek a pajták mélyére, de egyéb szívszerelmes élettani hatások is tompulnak...

De hát gondolnunk kell a jövő szezonra is! ....szóval van az úgy, a legjobbakkal is megesik, hogy elesik. Egy jó hempergőzés a lószaros kanyarban, egy pont középre vett villamossín után könnyed piruett a megállóban, egy lazára vett háton csúszás a veszteglő autósorok között... és a produkciók sorát ki-ki vérmérséklete és témába vágó tapasztalatai szerint folytathatja.

A lényeg: maradjon bőr a becsesebb részeken (ilyenkor előtérbe kerül a "minden fontos" szabály), ne reccsenjen-csavarodjon semmi, hogy a rongyok leporolását követően vidám kocsmai sztorivá nemesedjen az egész történés.

Ehhez pedig sok minden kell, de egy jó kabát elengedhetetlen! Például a B-Star One Way uniszex- és Gattaka női kabátja pont ilyen...!

B-Star One Way....elérhető fekete-szürke, fekete-fluo sárga, fekete-kék és fekete-piros színekben!

.

.

B-Star Gattaka női kabát....elérhető szürke-rózsaszin, fekete-fluo sárga és fekete-fehér színekben!

.

Te biztos vagy abban, hogy amit most használsz, az tutira túléli mindezt? Mert ha csak egy fikarcnyi kétséged van, ne kockáztass: most Törökbálinton olyan cuccokkal várunk, amelyeknél a fentieket ki is próbáltuk.

... és a kiválasztott kabátok most 30 %-kal olcsóbbak!* Még csak semmi csúnyát sem kell tenned érte...!

*Az ajánlat 2017.11.19-től 2017.11.25-ig érvényes és más kedvezményekkel nem összevonható! A honlapon feltüntetett bruttó árakból levonható kedvezmény csak a "Márton napi liba hetek" jelszó bemondásával aktiválódik!

vissza a hírekhez >>