Liba újratöltve!

Liba újratöltve!
Liba újratöltve!
2017.11.26.

Láttatok már csizmás libát?


A libában nem az a jó, hogy gágog, meg hogy betegre tudja röhögni magát az ember, na nem a nézésén, hanem a járásán, konkrétan, amikor a saját lábára lép és szájra, akarom mondani csőrre esik a ganyéban...

Szóval nem ezek a fő erősségei, hanem hogy van neki melle meg combja (no sex!) meg mája és ha nekiállunk Márton napkor, hát egy kis kreativitással eltart Mikulásig úgy, hogy nem ismétli önmagát. Aki elvesztette a fonalat, az kezdje elölről, ha másodszorra sem megy, akkor még egyszer. Mármost valami hasonló készül Törökbálinton, megyünk tovább a liba projekttel, ezúttal csizmát húzunk mindenki lábára!

Legyen szó gyorsasági libáról, offroad libáról, quados libáról, városlakó libáról, robogós libáról, gúnárról vagy libalányról, vadlúdról, vagy konszolidáltabb neveltetésűről; mindenkinek készülünk egy megfelelő, professzionális és nagy múltra visszatekintő Falco csizmával, mégpedig 30% árkedvezménnyel* megspékelve!

TERMÉKVÁLASZTÉKUNK IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Ha nincs raktáron, berendeljük, ezekre a tételekre is vonatkozik az árengedmény! ... és csak halkan jegyezzük meg: karácsonyi ajándékon gondolkodtál már?

*Az ajánlat 2017. 11.27-től 2017.12.02-ig érvényes és más kedvezményekkel nem összevonható! A honlapon feltüntetett bruttó árakból levonható kedvezmény csak a "Márton napi liba hetek" jelszó bemondásával aktiválódik!

vissza a hírekhez >>