László is megmondta..

László is megmondta..
László is megmondta..
2017.08.21.

László újratöltve

Mert végső soron Lacink is motoros és elindult végre!
Miután kisütött a Nap és a hőmérő higanyszála is megbízhatóan 25 fok fölött tanyázik (értsd: szétégsz, miközben a az aszfalt olvadozik alattad), Lászlónk hosszas gondolkodás, szakállbabrálás és vakarózás után sem talált újabb kifogást.
Mit volt mit tenni, fel kellett kapaszkodni a vasra és nekiindulni, végső soron motorosból lenne az ember!

És ahogy elindult, mindjárt el is uralkodott rajta a veleszületett, megbízható pesszimizmusa: bakker, mi van, ha megdurrantják valahol a vasat, miközben a kocsmában hűsölök... mi van, ha huzatot kap a térdem?
De azért mobilgarázzsal a hónom alatt, űrhajós szkafanderben mégsem motoroznék, még bepállik a ....
Aztán: mit tegyek a nagy becsben tartott mocival, ha elmegyek pisilni a benzinkúton? Aztán ez a tornacsuka igazán dzsesszes, de már csak ha látja a kipufogót, égett szagot áraszt...
...és a végén akár még terepre is tévedhetek!

Szóval, Lászlónk gondterhelten összeszedte a beállt hiányosságokat és mi mást tehet egy ilyen akkurátus ember, mint Törökbálint felé veszi az irányt?! Külön szerencséje, hogy ebből-abból über akciók várják, nehéz lesz belekötni *....
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Póló és nadrág együtt csak 29.990 Ft *
.
.
.

.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
.
..

..
.

.
.
.
..

.
.
.
. *
.
.
.
.
.
* "Laci is megmondta" a jelszó, amivel törökbálinti üzletünkben aktiválódik az akció! Az ajánlatok visszavonásig, vagy a raktárkészlet erejéig érvényesek.
vissza a hírekhez >>